Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2012, 09:46
Fragmenty wywiadu z Kukizem w uważam Rze:

Cytat:
Cytat:
W 2007 r. wspierał pan Platformę Obywatelską. Dlaczego potem z nią pan tak radykalnie zerwał?

To dojrzewało, ale przełamało się po 10 kwietnia 2010 r. Smoleńsk stał się dla mnie sprawą kluczową, nawet nie ze względu na to, kto zginął, ale dlatego, że państwo polskie spadło w ruski las, w błoto. I co? I nic! Zawołano: „Polacy, nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało" – to był tylko wypadek. Włos się jeży na głowie. Tu jest problem. To jest dowód takiej słabości państwa, że nie mam wątpliwości, iż obce służby mogą z nim robić, co tylko chcą. I to żadna teoria spiskowa, ale zwykła logika.
Ma chłop rację, też uważam że po tej tragedi cos w PO pękło. Zamiast ponad podziałami działać wspólnie w wyjaśnieniu wszystkich okoliczności zdarzenia to zaczęto partyjne szopki odstawiać.
To był Polski Prezydent nasza głowa państwa wiec nie potrafię pojąc jak można tak było się zeszmacić na całej płaszczyżnie. Czarne skrzynki , wrak samolotu itd to powinien być priorytet. Niestety ale PO zrobiło z naszego kraju pośmiewisko! Jak Tusk robi loda Putinowi to nie chcę by robił go w imieniu Polaków.
Ciekawe jak długo by w Polsce wrak i czarne skrzynki leżały gdyby sie Putin rozj.. 1 tydz to max.