BOBEK90
Słuchaj ja tam już wolę być nieobecny niż się frajerzyć, ty widocznie wolisz to drugie - twoja sprawa
Cytat:
To jest bardzo logiczne. Reprezentacja Polski nie mogla sfrajerzyc sie na Mundialu 2010 bo na nim nie grala. Reprezentacja Polski sfrajerzyla sie na mundialu 2006..
Ktora reprezentacja osmieszyla sie bardziej? Tak ktora dala ciala na mundialu, czy ta ktora... nie mogla dac ciala na mundialu? Ktora, pytam sie?
|
Oczywiście że Reprezentacja obecna na mundialu ośmieszyła się bardziej od tej która była tam nieobecna. Kto w ogóle pamięta reprezentację 2010? Proste jak cep!
TY umiesz czytać ze zrozumieniem?
Cytat:
|
Podsumujmy; piszesz ze mlodziez nie daje jakosci ("To własnie dla takiego szrotu własna młodzież jest alternatywą"), a potem sugerujesz ze z powodu odejscia dwoch mlodych Legia przegrala mistrza ("Po odejsciu R. i B. tak zajechało młodą jakością w Legii że w naszej buraczanej lidze przegrali pewnego mistrza z kretesem!").
|
Juz ci napisałem że wybierasz sobie zdanie wyrwane z kontekstu i ciśniesz jakieś tylko sobie wiadome kocopoły ! Powyższe moje słowa wyrwałeś z treści :
Cytat:
Żyro i Wolski to jakość na polskich boiskach...hmm
Nawet z tym trudno się zgodzić, a wiesz dlaczego? Bo rzeczywistość niestety okazała się brutalna. [B][B][B]Po odejsciu R. i B. tak zajechało młodą jakością w Legii że w naszej buraczanej lidze przegrali pewnego mistrza z kretesem!.=
Dlatego bądz pewien ze jeszcze wiele lat będzie im się czkawką odbijać to ze po osłabieniu drużyny nie dokonali choć jednego wzmocnienia tylko zaufali młodej jakości.
|
Gdzieś ty wyszukał że ja sugeruje ze z powodu odejscia dwoch mlodych Legia przegrala mistrza? Wytłumaczę ci tak najprościej jak potrafię, ja twierdzę :
Po odejsciu R. i B. tak zajechało młodą jakością(
czytaj : Wolskim i Zyro) w Legii że w naszej buraczanej lidze przegrali pewnego mistrza z kretesem
Czyli taka z nich jakoś że w tak buraczanej lidze nie potrafili zbalansować odejścia R i B. Kumasz inteligencie? Więc wracaj do swojego swiata a nie zawracaj dupy.
Ps: Legia = Ljuboja i Radović +reszta. Czy ci się to podoba czy nie , czy to rozumiesz czy nie...trudno. To mózg i serce a reszta to ważne narządy jednak nie mające aż takiego wpływu na funkcjonowanie organizmu.
Kapitalnie to zagrał Pater z Barceloną a nie jakiś tam Zyro z Ruchem w PP. Sikorski w Górniku był jaśniejszy od Wolskiego w Legii.