Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2012, 06:50
Dariook

Cytat:
Więc jak można być frajerem jeśli nie nie mieliśmy okazji do sfrajerzenia się?
Jeśli brakuje ci w tym logiki to wszelkie skargi i zażalenia kieruj do samego siebie.

"Legia sfrajerzyla? A jesli nawet... to co? Przypominam, ze My nawet okazji do sfrajerzenia nie mamy bo... w pucharach nie gramy.
No kto tu jest wiekszym frajerem w tym momencie?"

To jest bardzo logiczne. Reprezentacja Polski nie mogla sfrajerzyc sie na Mundialu 2010 bo na nim nie grala. Reprezentacja Polski sfrajerzyla sie na mundialu 2006.
Ktora reprezentacja osmieszyla sie bardziej? Tak ktora dala ciala na mundialu, czy ta ktora... nie mogla dac ciala na mundialu? Ktora, pytam sie?

Cytat:
Każdy twój post jest identyczno- idiotyczny . Mianowicie składa się z zlepku cytowanych zdań , zazwyczaj wyciętych z kontekstu i brutalnie dopasowanych do twoich "logicznych" przemyśleń . Szkoda że nijak to się ma do sensu wypowiedzi, do której się odnosisz.
Ja powiem jak twoje posty wygladaja (te dluzsze); sa to demagogiczne przemowy z ambony ktore nie zawieraja zadnych konkretow. Jak ktos zaczyna zadawac konkretne pytania, to sie gubisz i mieszasz.

I to Ci powie kazdy postronny obserwator.

-----------------------------------------------
I to potem mi zarzuca idiotyzm i manipulacje... Chyba tez nie wie na czym polega logika, ale... okej.

Dariook napisal: "Nie mam tu na myśli grzebania w śmietniku albo łowy na turnieju bezdomnych futbolistów. Bo takimi odpadami to co najwyżej możesz sobie pograć u nas w lidze a nie walczyć w pucharach. To własnie dla takiego szrotu własna młodzież jest alternatywą"

Bobek90 napisal: "Kompletna bzdura. Mlodziez nie tylko moze byc alternatywa dla Kirmow, ale tez moze dawac jakosc pilkarska."

Dariook napisal: "Ale o jakiej jakości ty cały czas bredzisz?...Żyro i Wolski to jakość na polskich boiskach...hmm...Nawet z tym trudno się zgodzić, a wiesz dlaczego? Bo rzeczywistość niestety okazała się brutalna. Po odejsciu R. i B. tak zajechało młodą jakością w Legii że w naszej buraczanej lidze przegrali pewnego mistrza z kretesem!.

Bobek90 napisal: "Pokretna logika twa mistrzu. Piszesz ze mlodziez nie daje jakosci, by potem wskazac ze Legia nie zdobyla mistrza poniewaz... odeszlo dwoch mlodych...Wolski na wiosne byl jedynym jasnym punktem Legii w ofensywie (gole z LKS-em, Belchatowem, Podbeskidziem i Korona). U Zyro bylo slabiej, ale... gral gorzej od Radovicia czy Gola? Watpie. Zreszta, zagral kapitalnie w finale PP z Ruchem, takze do czegos sie tam tez przyczynil."

Podsumujmy; piszesz ze mlodziez nie daje jakosci ("To własnie dla takiego szrotu własna młodzież jest alternatywą"), a potem sugerujesz ze z powodu odejscia dwoch mlodych Legia przegrala mistrza ("Po odejsciu R. i B. tak zajechało młodą jakością w Legii że w naszej buraczanej lidze przegrali pewnego mistrza z kretesem!").

Malo tego, jak zwykle nie potrafisz ustosunkowac sie do niewygodnych faktow. Piszesz o Wolskim i Zyrze ("Ale o jakiej jakości ty cały czas bredzisz?...Żyro i Wolski to jakość na polskich boiskach...hmm...") i ja odpowiadam dajac konkretne argumenty ("Wolski na wiosne byl jedynym jasnym punktem Legii w ofensywie...gole z LKS-em, Belchatowem, Podbeskidziem i Korona... Zyro gral gorzej od Radovicia czy Gola? Watpie. Zreszta, zagral kapitalnie w finale PP z Ruchem, takze do czegos sie tam tez przyczynil.").

I co? Nico! Dariook wyglasza te swoje przemowienia pt. "ja i tak mam racje", lub oglasza "no to koniec". I tak w kolko. Nudzisz juz koles.

Tym razem ja to powiem; no to koniec!
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 24.08.2012 o godz. 07:22.
Odpowiedz cytując