Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2012, 05:04
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Dariook, ja wiem ze u Ciebie z elementarna logika ciezko i puszczasz regularnie logiczne "kwiatki", ale daj na luz, bo juz zal mi sie Ciebie robi.

*Legia jest frajerem bo remisuje z Rosenborgiem w 4 rundzie el.LE, Wisla frajerem nie jest bo zajela zaszczytne 7 miejsce w lidze i do pucharow nie weszla.

Jak to jest; lepiej na studia sie nie dostac, czy sie dostac i otrzymac slaba note na egzaminie?

Po prostu stwierdzam stan faktyczny na podstawie twojej wypowiedzi :

P.S
Zawsze smieszylo mnie te kibolskie napinanie. Legia sfrajerzyla? A jesli nawet... to co? Przypominam, ze My nawet okazji do sfrajerzenia nie mamy bo... w pucharach nie gramy. No kto tu jest wiekszym frajerem w tym momencie?
Więc jak można być frajerem jeśli nie nie mieliśmy okazji do sfrajerzenia się?
Jeśli brakuje ci w tym logiki to wszelkie skargi i zażalenia kieruj do samego siebie.

A co do twojej "logicznej" twórczosci to pasuję na starcie . Trudno się ustosunkować do czegoś co jest tylko wytworem twojej wyobrażni... psychiatrą nie jestem .
Reasumując :
Każdy twój post jest identyczno- idiotyczny . Mianowicie składa się z zlepku cytowanych zdań , zazwyczaj wyciętych z kontekstu i brutalnie dopasowanych do twoich "logicznych" przemyśleń . Szkoda że nijak to się ma do sensu wypowiedzi, do której się odnosisz.

Przykład pierwszy z brzegu
Oto mój oryginalny tekst:
Cytat:
"Żyro i Wolski to jakość na polskich boiskach...hmm
Nawet z tym trudno się zgodzić, a wiesz dlaczego? Bo rzeczywistość niestety okazała się brutalna. Po odejsciu R. i B. tak zajechało młodą jakością w Legii że w naszej buraczanej lidze przegrali pewnego mistrza z kretesem!.
Dlatego bądz pewien ze jeszcze wiele lat będzie im się czkawką odbijać to ze po osłabieniu drużyny nie dokonali choć jednego wzmocnienia tylko zaufali młodej jakości."
A to twoje logiczne zrozumienie sensu wypowiedzi:

*Mlodziez nie daje zadnej jakosci, a Legia przegrala MP bo sprzedala dwoch mlodych

Slowem; czarne jest czarne, czarne jest biale...

Na tym zakończmy.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 24.08.2012 o godz. 05:55.
Odpowiedz cytując