Wyświetl pojedynczy post
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2012, 09:36
Bardzo kumaty ktoś pisał ten list skoro dla niego Wisła Kraków SA i TS Wisła Kraków to jedno i to samo... Pisząc "kumaty" nie mam na myśli wiedzy nt. niektórych spraw o których publicznie się nie mówi, ale na temat podstaw wiedzy nt. klubu na mecze którego się chodzi.

Podkręcanie listu wymysłami o temperaturze w środku budynku tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że list to może i powstał, ale przy jednym z redakcyjnych biurek. Wyrobienie KK o ile dobrze pamiętam kosztuje chyba 10 złotych, więc instalowanie terminala płatniczego do tak śmiesznych kwot jest nieopłacalne, więc w tym przypadku ja na przykład w pełni rozumiem tylko gotówkowe rozliczenie. Co innego przy płatnościach za karnet w kasie.

I tak w ogóle to nie rozumiem z tego listu jednego. Wynika, że w kolejce stał ojciec z synem oraz inni członkowie tej rodziny. To jak się zmieniali w tej kolejce to jeden z członków tej rodziny nie mógł wcześniej stanąć po bilet? Grubymi nićmi to wszystko szyte.

Oczywiście nie mam zamiaru tutaj nikogo z klubu usprawiedliwiać, bo z postów wielu osób na forum wynika że w niedzielę organizacja była tragiczna. Sam się trochę dziwiłem, że przy wejściu na G połowa kołowrotów była wyłączona z użytkowania, ale akurat w przypadku wchodzenia na ten sektor problemów z kolejkami nie było.
Odpowiedz cytując