Lukasz napisał(a):

Zmuszasz do grzebania. Nic nie ma o ewentualnych problemach z zakupem biletu. Nic. Ziroł.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/Bilety/
Gdzie jest jakakolwiek wzmianka?
Jak jesteś wk.....iony to po co starasz się wytłumaczyć sytuację? Dali ciała to niech teraz zbierają baty, im więcej tym lepiej - dorośli są. Ja tam nie zamierzam usprawiedliwiać indolencji ludzi dlatego ze akurat pracują w strukturach Klubu jakim jest Wisła Kraków. Bilety, jak tez ich realizacja, powinny być dostępne od reki, dostępne na 100 rożnych sposobów i z pocałowaniem rączki. Amen.
Edit:
arti, no sorry - dbać o swój tyłek powinno zaczynać się od dbania o tyłek klienta. Może byłoby i śmiesznie ale tak wypada. BTW Nowi kibice nam nie są zupełnie potrzebni bo jak widzisz 'starych' nie umiemy odpowiednio 'przyjąć'. Uporamy się z tym to można zaprosić innych w gości.
|
Do tej pory zawsze była wzmianka, ostatni wers, ze kupno biletu wcześniej spowoduje uniknięcia dużych kolejek i trudności z kupnem biletu, widać pracownicy myśleli, ze z GKS będzie luz na trybunach.
Nie bronię, należy im sie zwolnienie dyscyplinarne za wszystko, wliczajac pana Jackiem B.
Ja tylko mówię, ze kto pomyślał (kupił karnet/bilet wczesniej) to uniknął najgorszego.
Łukasz te opłaty są teraz niższe, a im większy obrót to niższe oplaty. Tez myślałem, ze ok. 3%, ale sadze, ze to 1,5 do 2 %, zreszta już i tak cześć wpłat jest robione karta, więc już z części wpłat odliczaja sobie koszty płatności karta. Oczywiście z neta wszystkie beda pomniejszone.
Myśle, ze główna obawa ludzi, którzy pracują obecnie w S.A. to ryzyko zmniejszenia ilości kupionych karnetów. Myśle, ze to jest prawda, będzie możliwość kupna biletu przez net, to częściowo sprzedaż karnetów spadnie, ale na Boga od razu wzrośnie sprzedaż biletow na mecze. Po niedzieli jestem zdania, ze to wyszloby na plus i to spory.
Głód piłki wsród Januszy i Mariol jest ogromny po Euro 2012, należy to wykorzystać.
Pierwsze podejście zrypane po całości. Oby było kolejne.