Temat: Mam pytanie
Wyświetl pojedynczy post
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2012, 21:05
Jak chcesz dopingować i będziesz to robił 90 minut głośno i na pełnej korbie (wytrzymasz, ew. w przewie możesz sobie kupić picie, 6 zł. 0.5 l. kosztuje), to sobie poobczajaj filmiki z dopingu, poucz się mniej więcej przyśpiewek, tak żebyś mniej więcej łapał o co chodzi , kup bilet na trybunę C (dowolne miejsce) i idź na sektory C2 lub C3 (tylko zrób to co napisałem). Te są myślę dobre na początek, bo dobrze da się tam wyczuć atmosfere i na C nie obowiązuje numeracja. Tak więc nieważne na jakie miejsce masz bilet, siadasz gdzie chcesz (przez kołowrotek też możesz przejść inny np. mając bilet na C5, możesz przez C3). Weź też jakieś drobne, bo w czasie meczu jest zbiórka na oprawę + przyjdź w czerwonej koszulce. I tak jak wspomniał wislacki uważaj na barwy, nie afiszuj się z nimi, ubierz najlepiej jak już będziesz pod stadionem i przypomnę jeszcze, żebyś się z nikim przez neta nie umawiał.

Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Jeździłem na Wisłe troche i nigdy na C czy starym D nie spotkałem sie żeby ktoś komuś dał z liścia czy pięści. Czesto po prostu ktoś opie***lił że stoisz i tylko jęczysz zamiast na maxa śpiewać.
Były takie sytuacje, ale to z tego co widziałem to ,,ofiarami" byli ludzi co nawet po upomnieniu nie śpiewali, bo ,,im nikt rozkazywać nie będzie". Dlatego nie pchaj się na środek i na bokach dawAJ z siebie wszystko (nawet jak nie znasz przyśpiewki to się staraj ją jakby dośpiewywać na bierząco, szybciej się nauczysz), wtedy nic Ci się nie stanie bo będzie widać, że zależy Ci.

dejv02 napisał(a):Wyświetl post
bartek jak chcesz też śpiewać to proponuje trybunę G, jak będą jeszcze goście to trybuna G tez będzie niezle nakręcona
No znając ich to o to może być ciężko.
Ostatnio edytowane przez R33 : 21.08.2012 o godz. 21:17.
Odpowiedz cytując