Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2012, 16:36
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
sama radość w taką pogodę. Kupić bilet i na spacer na Błonia, albo na kawę/piwo/obiad - a jest ich tego KILKA całkiem OK. Choćby restauracja k. Krakusa, teraz ta włoska w Cichym Kąciku + masę barów, knajp, itp. Więc nie jest tak jak mówisz, że na Rynek trzeba dymać, i komu by się chciało... z takim podejście to naprawdę czasem wszystko jest problemem.
To nie problem, a należało o tym pomyśleć - wiadomo jak jest z biletami. Choć powinno być całkowicie inaczej.
Dużo osób to przyznaje nawet tutaj. Ja chcąc wejść na mecz tak bym zrobił i myślę, że w niedzielę 3,4 h przed meczem bilet kupiłbym bez problemu.

Lukasz, wiesz, że ani przedtem ani teraz klubu nie bronię - jestem na nich na maxa wk.....iony. Ale akurat o tym KLUB informuje od zawsze, że przed meczem jest duży problem z biletami i radzi kupić wcześniej BILET/KARNET.
Chłopie, są ludzie, którzy nawet w niedzielę muszą coś z pracą załatwiać. Rozumiesz to? Ja muszę 2h jechać do Krk, a Ty dodatkowo piszesz, żebym był 4h przed meczem? Byłem prawie 2h przed meczem i i tak nie zdażyłem.

Ale pewnie i tak nie zrozumiesz, bo pewnie z krk jesteś, więc łatwo Ci się pisze.

Mecz o 14.30, mam być 4h przed meczem, więc po 8 muszę wyjechać. Powrót ok 19...Zdajesz sobie sprawę czego wymagasz od ludzi?
Dla mnie to nie problem, bo nie pracuję, ale dla mojego ojca już to stanowi utrudnienie. A co jakby mecz był w piątek o 18?

Dla mnie to jest dramat, że w XXI wieku nie mogę być 1h przed meczem i spokojnie wejść na stadion.

Kupię teraz karnet więc nie będę miał problemów, ale będzie wielu takich co się zniechąci, albo już się zniechęciło.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.