Acapelo napisał(a):

Dawać Brożka, będzie i tak tańszy niż to drewno Piech . I jeszcze jedno ostrzeżenie dla Bednarza, jak jeszcze raz sprowadzi Łobodzińskiego do Wisły to nie chcę go widzieć w Krakowie. Po sezonie kontrakt się kończy Pawłowskiemu. Owszem można go sprowadzić, ale na takich warunkach jakie ma w Zagłębiu, a nie lepszych. Chce tu przyjść dla pieniędzy to dziękujemy (a w Zagłębiu za frytki nie gra). Moim zdaniem zanim złożymy ofertę za tego piłkarza to trzeba się 10 razy zastanowić. Ja bym wolał wykupić Maka i dać mu niższą pensję, niż podpisywać Pawłowskiego, a myślę, że Bednarz będzie z nim kombinował bo już nawet o tym wspominał.
|
Z kim i co będzie kombinował?

Gadanie od rzeczy Bednarza bierzesz poważnie? Były jak zwykle pogłoski o Piechu, Jankowskim, Pawłowskim, Kupiszu itd. i jak zwykle nic. No może B złoży ofertę - 100tys euro i co to da?

A Paweł dostał pewnie połowę albo więcej kasy (casus Jaliensa) za przyszły sezon i stwierdził, że drugą połowę spróbuje zarobić grając, a nie wycierając ławkę na trybunach i dlatego rozwiązał.