Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2012, 12:14
weldox napisał(a):Wyświetl post
Od wielu dni?! Bilety sprzedawane od wtorku, w środę dodatkowo zamknięte. Już pisałem w innym temacie, że bilety na pierwszy mecz powinny być sprzedawane od początku sierpnia skoro sprzedaży online nie ma.

Kolejna rzecz - jeżeli ktoś przychodzi na 15 minut przed pierwszym gwizdkiem to musi liczyć się z tym, że w kolejce postoi, pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Ale jeśli ktoś przychodzi godzinę przed meczem i nie dostaje się na stadion na pierwszy gwizdek to winę ponoszą tylko i wyłącznie ludzie odpowiedzialni w Wiśle za sprzedaż biletów i marketing.

Telebim to kolejna sprawa. Gdzie byli ludzie zajmujący się utrzymaniem i naprawą? Rozumiem, że może się coś zepsuć, ale w trakcie meczu nawet nikt nie próbował go naprawić.

Zamknięcie G3 (zabranie wielu tanich miejsc) to kolejna kompromitacja, nie wspominając już o braku nagłośnienia, który powoduje, że nie słychać co się dzieje chociażby przed meczem. A co gdyby musiało dojść do ewakuacji stadionu?
od wtorku do niedzieli był czas, kto chciał mógł bilet mieć - każdy przecież wiedział jak to wygląda przed meczem. I każdy kto tak nie zrobił, może mieć pretensje zarówno do Wisły, jak i do siebie.
Oczywiście, że bilety można było wprowadzić do sprzedaży wcześniej, to też wina klubu.Od momentu otwarcia stadionu ta sama sytuacja, jakby ludzie nie uczyli się na błędach - MOJA RADA JEST TAKA: NIGDY ALE TO NIGDY NIE KUPUJ BILETU PRZED MECZEM. CHYBA TYLKO RAZ NA MECZU O DZIWO Z LEGIĄ LUB CRAXA NIE BYŁO KOLEJKI, BO LUDZIE KUPILI BILETY WCZEŚNIEJ.

Awarie oczywiście też na minus, ale skąd wiesz czy nie naprawiali, przecież nie musiał wyjść na Telebim monter i naprawiać, może to była innego typu awaria, nie mamy danych na ten temat.

Osoba/osoby odpowiedzialna za całą organizacje powinna zostać wyjebana z pracy. To powinno nastąpić już w poniedziałek wraz z przeprosinami od S.A.
Jakby moja firma straciła przez kogoś 1000 x 25 zł = 25000 ZŁ lub 2000 x 25 zł = 50000 ZŁi + stracony zarobek na cateringu TO NIE MIAŁBYM LITOŚCI.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 21.08.2012 o godz. 12:16.
Odpowiedz cytując