Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2012, 23:12
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Prosiłbym co do ilości strzałów nie robić porównań do poprzedniej rundy, bo to trochę wstyd. Nawet wczorajszy celny strzał co 15 minut to chyba nie rewelacja.
Szczerze warto porównywać, bo pamiętam, że były takie mecze, gdzie strzałów oddawaliśmy maksymalnie 5, a często mniej. W dodatku nie były to strzały z pewnych sytuacji, bo tych praktycznie nie było - to były strzały rozpaczy.

Tak zapamiętałem Wisłę z poprzedniego sezonu, nie potrafiącą w ogóle zaatakować drużyny przeciwnika, tak grała Wisła Moskala, tak było za późnego Maskaanta. Wiadomo - personalnie byliśmy słabsi, Melikson był albo kontuzjowany albo bez formy, ale to co nasi piłkarze wtedy wyprawiali wołało o pomstę do nieba, a ja oglądając naszą tiki takę z 70% posiadania piłki i z dwoma strzałami na bramkę miałem odruch wymiotny i kląłem przez cały mecz na czym świat stoi.

Po zmianie trenera nie było nagłej zmiany jakości gry, ale zaczęliśmy dochodzić do sytuacji. Nadal dużo meczy wtapialiśmy, traciliśmy głupio punkty - byliśmy słabi. W tym sezonie liczę na lepszą grę, a raczej na to, że drużyna więcej meczy zagra na określonym poziomie bo jeden dobry mecz, a potem dwa gówniane to wizytówka Probierza z poprzedniego sezonu.

Trzymam kciuki. Jazda, jazda.
Odpowiedz cytując