Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2012, 14:46
Barti napisał(a):Wyświetl post
A to, że tak jak w tamtym sezonie, gonimy znowu wynik grając z takimi ogórkami jak Bełchatów, na własnym stadionie, nastraja Cię optymistycznie? Pamiętasz jak to się skończyło? Wyniki głównej naszej konkurencji z ostatnich lat też nie napawają optymizmem. Lament to dopiero będzie jak nie będzie wyciągniętych wniosków z dwóch ostatnich spotkań. A najbardziej to rozwala mnie powszechny ostatnio tekst że liga się wyrównała. Jak w tej lidze nie pokażesz że rządzisz - to nie masz czego szukać w rozgrywkach europejskich...
Taka jest piłka ziomuś, mogliśmy wczoraj wygrać 5:0 przy dużym szczęściu? Mogliśmy.

Mogliśmy dostać 2:1 albo 2:0 w papę przy tej samej grze mając pecha? Też mogliśmy.

Trzeba patrzeć na grę, wynik przychodzi zawsze jak gra jest dobra. Mi się gra podobała. To, że Guła popełnił juniorski błąd nie sprawi, że będę się wkurzał, że Wisła gra kichę, gdy tak naprawdę gra dobrze. Stwarzamy dużo sytuacji, zdecydowanie więcej niż przeciwnik - to mnie cieszy.

Może się okazać, że ten mecz był dobry a następne 3 będą w naszym wykonaniu beznadziejne - dlatego nie zamierzam forować wyroków jak się ten sezon skończy. Dla mnie liczy się styl, a wczoraj ten styl był. Sytuacje były. Jak utrzymamy styl i kreatywność na tym poziomie wyniki przyjdą same. Pewnie też będą wpadki, ale zważywszy na charakter tego sportu są one nieuniknione. Dlatego lament po dobrym meczu uważam za idiotyzm.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 20.08.2012 o godz. 14:53.
Odpowiedz cytując