Wyświetl pojedynczy post
STARY WIŚLAK
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2012, 14:14
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Ja po meczu z Bełchatowem mam odmienne odczucia niż większość.

Jest dużo lepiej niż w poprzednim sezonie jeśli chodzi o ofensywę, kreowanie akcji i kondycję.
Już dawno nie pamiętam meczu w którym mieliśmy tyle zmarnowanych akcji.

Dziwnie się patrzyło jak nawet Jaliens się starał. Frederiksen na razie na -. Ale to może tylko kwestia aklimatyzacji.

Nawet Iliev biegał dłużej niż zazwyczaj. Sikorski widać, że się chłop stara zobaczymy co z tego będzie.

Trzeba pamiętać, że liga jest coraz bardziej wyrównana.
Liczę na 34 punkty po zaciętym meczu
Moje odczucia co do wczorajszego meczu są bardzo zbliżone do opinii szanownego przedmówcy...

Też nie pamiętam abyśmy w poprzednich meczach zmarnowali tyle świetnych okazji by wynik był lepszy niż 2:1...

Ale pamiętajmy... to był nasz pierwszy mecz i nie zawsze jest takim otwarciem, którego byśmy się spodziewali...

Fajerwerki mogły by być i powinny ale okazało się, że ja kto bywa w naszej piłce, a zwłaszcza tej ekstra klasowej trzeba skorygować nasze typery a przyjąć to co pokazuje boisko czyli drużyna, trener, który ustawia i dysponuje poszczególnych zawodników na dany dzień i spotkanie...

Bądźmy dobrej myśli...na obecny sezon drużyna i trener a zwłaszcza budżet są tacy jacy są...

Zgadzam się, że liga jest wyrównana ale i Podbeskidzie w Bielsku jest do pokonania.
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
Odpowiedz cytując