Ajax napisał(a):

Ja po meczu z Bełchatowem mam odmienne odczucia niż większość.
Jest dużo lepiej niż w poprzednim sezonie jeśli chodzi o ofensywę, kreowanie akcji i kondycję.
Już dawno nie pamiętam meczu w którym mieliśmy tyle zmarnowanych akcji.
Dziwnie się patrzyło jak nawet Jaliens się starał. Frederiksen na razie na -. Ale to może tylko kwestia aklimatyzacji.
Nawet Iliev biegał dłużej niż zazwyczaj. Sikorski widać, że się chłop stara zobaczymy co z tego będzie.
Trzeba pamiętać, że liga jest coraz bardziej wyrównana.
Liczę na 34 punkty po zaciętym meczu
|
Moje odczucia co do wczorajszego meczu są bardzo zbliżone do opinii szanownego przedmówcy...
Też nie pamiętam abyśmy w poprzednich meczach zmarnowali tyle świetnych okazji by wynik był lepszy niż 2:1...
Ale pamiętajmy... to był nasz pierwszy mecz i nie zawsze jest takim otwarciem, którego byśmy się spodziewali...
Fajerwerki mogły by być i powinny ale okazało się, że ja kto bywa w naszej piłce, a zwłaszcza tej ekstra klasowej trzeba skorygować nasze typery a przyjąć to co pokazuje boisko czyli drużyna, trener, który ustawia i dysponuje poszczególnych zawodników na dany dzień i spotkanie...
Bądźmy dobrej myśli...na obecny sezon drużyna i trener a zwłaszcza budżet są tacy jacy są...
Zgadzam się, że liga jest wyrównana ale i Podbeskidzie w Bielsku jest do pokonania.
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.