palikot napisał(a):

Niektórzy to tylko potrafią na fejsbuku walczyć... był wczoraj mecz, można było otworzyć japę, ale gdzie tam? Jasne fejsbuk, sprawi nam sprzedaż internetową, bo 5 tyś. osób polubi jakąś stronę... bardzo naiwne Ciekaw jestem jaki będzie miało to wydźwięk, bo już parę akcji takich było, i jakoś pozytywnych skutków sobie nie przypominam.
|
Nie rozumiem ani trochę twoich pretensji. Pomijając fakt, że po tym co wczoraj się odjebało organizacyjnie na stadionie ktokolwiek powinien o sprzedaży przez neta... zapomnieć. Wydaje mi się, że jeżeli np. zarząd dostanie kilka tysięcy maili na ten temat albo usilnie reklamujący się bardziej w internecie niż na żywo (marketing leży) zobaczy, że ludzie z tego internetu brużdzą w promocji klubu na fejsbuczku, to przyniesie to jakikolwiek efekt. Wspominałem już na tym forum, że SK WK na takową inicjatywę się wysra, ponieważ nie będzie bronić interesów ludzi którzy nie należą do FC ani nie załatwiają biletów przez znajomych.
Jeżeli inicjatywa będzie oddolna, już widzę jak fanatycy z sektora C traktują poważnie garstkę ludzi walczącą na żywo o cokolwiek związanego z internetem gdzie skojarzenie jest jedno - hehe netfansi wielcy janusze za piątke. Wczoraj widziałem jak oczekujący na wejście przy C5 gniazdowi i ludzie z UW używali sobie na jakimś przechodzącym kolesiu bez barw "HEHE ZIOMECZKU TY JESTEŚ KIBICEM

? A TY NA MECZ IDZIESZ

? BO CHYBA NIE WISŁY" i tak dalej. Do czego zmierzam? Otóż mogę sobie wyobrazić reakcję jak ktoś podbije do nich o pomoc z jakimś transparentem na ten temat albo czymkolwiek. Szkoda ich, że tak powiem, ryja.
Jak wyobrażasz sobie zatem "otworzenie japy"?
PS Nie interesuje mnie sprzedaż internetowa, tak jakby ktoś chciał mnie identyfikować. Po prostu mieszkałem kiedyś znacznie dalej od Krakowa i mogę zrozumieć tych, dla których byłoby to kolosalne udogodnienie.
PS2
Barti: nie zauważyłem, żeby facet chciał wejść na sektor. On po prostu przechodził od strefy kibica w stronę parkingu i WŚ.
No ale to tylko przykład, jak bardziej kumaci mogliby potraktować taką propozycję.
PS3
Reksio33 napisał(a):

O - a propos weszło, tam jest jakiś news o kartach kibica - przypominam, że obecne karty mają ważność do 1.01.2013. Nie chciałbym być złym prorokiem, ale myślę, że kolosalne kolejki po wymianę "plastiku" na kolejne 2-3 lata czekają nas już tej zimy. No i klubowi wpadnie z 300 tysięcy złotych prawie za nic.