Tominho napisał(a):

|
Średnia wieku naszej drużyny w dzisiejszym meczu z GKS-em to prawie 30 lat. Nie napawa mnie to optymizmem, tym bardziej, że tymi młodymi którzy zaniżali tę średnią byli Bunoza i Sikorski. Na nich raczej nie będziemy budować zespołu na lata (przynajmniej mam taką nadzieję). Powiem krótko - ciekawie to nie wygląda...
|
Nie znasz się. Bednarz odmłodził skład i oparł na Polakach.
1q2 napisał(a):

|
Niestety swego czasu tak myślałem i był to duży błąd - Kirm jest mega chujowy i tak też będzie grał - to jest koleś w stylu tego Krivca czy jak mu tam było(z Amiki) - przyszedł z Bate jako obiecujący grajek, coś tam pomiszał na początku a później to jedna wielka tragedia.
|
No chyba nie aż tak, żeby nie potrafić zaistnieć w naszej lidze...
1q2 napisał(a):

|
Probierz na szczęście nie jest ślepy więc jest szansa że nie często będziemy oglądać tego parodyste w akcji
|
Tu też bym był ostrożny biorąc pod uwagę, że jego pupilkiem jest Sikorski.
1q2 napisał(a):

|
Natomiast mam nadzieje że Quioto będzie więcej grał, może ten cały Sikorski jest lepszy w przeszkadzaniu ale bez przesady, nie od tego chyba ma być napastnik...w Wiśle.
|
Niestety, przeszkadzać najłatwiej. I tak pół biedy, jeśli przeszkadza przeciwnikowi...
Tu akurat mamy w czym wybierać. Dopiero jak przychodzi do kreowania akcji i gry w piłkę...
Ale też - taka jest "specyfika" naszej ligi. Chyba tylko u nas istnieją "napastnicy" grający tylko tyłem do bramki.