Wyświetl pojedynczy post
machmajster
Junior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2012, 20:22
Głowacki bardzo pewnie, szkoda tylko niepotrzebnego faulu na żółtą.
Bunoza i Jaliens zaskakująco nieźle.
Frederiksen bardzo słabo. Kopacze z Bełchatowa robili go ja chcieli, źle się ustawiał, jedyny mały plus za akcję ofensywną, kiedy nieźle wyszedł i dośrodkował.
Wilk dobry w odbiorze, słaby w kreowaniu gry, czyli standard.
Sikorski w miarę nieźle. Sporo udanych odbiorów, gra pressingiem, biega, ale też kilka niedokładnych podań i słaby strzał w dobrej sytuacji. Ale generalnie na plus. Lepszy od Kirma w zeszłym sezonie.
Quioto w porządku, zmarnował idealną sytuację, ale wydaje mi się, że potrzebuje jeszcze trochę czasu na zgranie z drużyną.
Genkov nic szczególnego do 91 minuty i wtedy piękna bramka. Plus za to.
Melikson doskonale, widać, że jest w formie porównywalnej do pierwszej rundy w Wiśle.
Iliev świetnie do około 70 minuty, potem tradycyjnie opadł sił. I tak jest postęp, bo w zeszłym sezonie tracił siły około 60 minuty. Dwa razy faulowany w polu karnym, dobre akcje na skrzydłach, dużo ciekawych klepek z Maorem i Gargułą
Garguła - z jednej strony zawalił bramkę, kilka razy niedokładnie podał, w jednej akcji nagle zatrzymał się i stracił piłkę, ale z drugiej strony niezły pokaz kombinacyjnej gry z Maorem i Ilievem. Wydawało mi się, że biegał więcej niż zwykle i starał się odbierać. Mały plus.
Sobolewski plus za poderwanie drużyny i próby konstruowania akcji.
Boguski niewidoczny, ale miał mało czasu na zrobienie czegokolwiek.

Ogólnie postawa Wisły raczej na plus, pomimo najgorszego startu ligi ever. Udało się po promocyjnej cenie sklecić drużynę, która może zdobyć mistrzostwo tej ogórkowej ligi. Nie jest źle.
Odpowiedz cytując