Wyświetl pojedynczy post
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2012, 11:12
W sumie my też mamy spore talenty, tyle że taki Kamiński, Szewczyk oni powinni być moim zdaniem wypożyczani bo jednak za mało grają, chyba że np. dzisiaj będzie 3:0 do przerwy to Bednarz powinien od razu wprowadzić Kamińskiego i Szewczyka. A od początku moim zdaniem powinien grać Czekaj i Kolanko jeżeli jest rzeczywiście talentem. Skoro Sir Alex ogrywa w EPL piłkarzy to nas nie stać na to samo w ekstraklasie? No jeszcze zrozumiem 1 kolejka, rozpoznanie przeciwników itp... Ale potem nie ma zmiłuj w meczu z outsliderami powinien grać 1 młody z poza 11, a 2 dostawać szanse szybko z ławki. To co mówił Hajto, nie wykorzystasz szansy i niestety następną możesz dostać za kilka miesięcy.

My w sumie mamy świetne talenty:
Czekaj- w zasadzie tylko Kamiński z Lecha przebija jeżeli chodzi o stoperów- chłopak ma wszystko żeby być w przyszłości w 4 stoperów Wisły, niezła szybkość, niezła technika, świetne warunki fizyczne. I nie przekonują mnie ci co mówią, że to będzie drewno. 196 cm? lol chyba najwyższy stoper w lidze więc wcale nie jest tak mało zwrotny jak mówicie.
Uryga- z niego może być najlepiej wyprowadzający piłkę stoper ligi- bardzo dobra technika.
Kolanko- podobno bardzo zdolny
Kamiński- przypomina Sikorę/Franka.
Szewczyk- o nim to za wiele nie wiem, ale też spory talent.
Chrapek- też ma szansę na przebicie się.
Buras- też o nim nic nie wiem, ale skoro przeszedł selekcję w testach to pewnie coś potrafi.
no i Quioto- niby 21 lat więc już nie taki młody, ale za to jakościowo najlepszy z tych wszystkich.
8 młodych zawodników to sporo, szkoda jedynie Kurto którego wypuściliśmy, a przecież trzeba było zmusić na kontrakt 5 letni i wypożyczyć najpierw do 2 ligi potem by się inni chętni znaleźli! A za 4 lata byśmy mieli 1 bramkarza.

Dlaczego poświęciliśmy na Kurto 2 lata trenowania ostrego, a potem zamiast podpisać długi kontrakt i wypożyczać to go łatwą ręką puściliśmy? Bo za darmo lepszy Miśkiewicz czy Pareiko? Nie wiem czy tak można ryzykować straty takich talentów.
W takim wypadku jak nie może grać to lepiej chłopaka puścić, ale można było przecież trochę wysiłku i gdzieś by grał
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 19.08.2012 o godz. 11:27.
Odpowiedz cytując