Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2012, 18:38
Cytat:
Tobie się od tych FM'ów w główce poprzewracało. My się mamy rozwijać, czy w rozwoju cofać? Mało łamag było już u nas? Gość w przeciętnej Jagiellonii niczym się nie wyróżnia, a on ma być marzeniem? Kolejnego Ćwielonga chcemy? Ludzie...
Nareszcie jakiś normalny post odnośnie gwiazdy Białegostoku. Jak patrzę na jego pokraczny styl biegania, patrzenia na piłkę przy wykonywaniu podania na 5 metrów, inteligencje boiskową które esencją było wrzucanie piłki w pole karne mimo, że nie było tam żadnego kolegi to ja się zastanawiam jak kogoś takiego nazywać skrzydłowym ? OK silny, zdrowy chłopak, dużo biega, wygra parę przebitek na skrzydle jednak mam nadzieję, że my szukamy ludzi którzy potrafią grać w piłkę. Ćwielong to jeszcze miał trochę techniki....
Podobno dawaliśmy za Kupisza 500 tysięcy euro, mam nadzieję że jednak będziemy kontynuować strategie szukania wzmocnień za granicą bo z tym Kupiszem było już niebezpiecznie. Jestem zdania że jak mamy na siłę brać Polaków to lepiej ich nie brać. Kilku takich piłkarzy jak Kupisz i potem byłby płacz bo przyjechałaby drużyna z Izraela i zaklepałaby naszych tak że wyglądałby to jakby uprawiali inna dyscyplinę sportu.

Cytat:
w sumie to Kupisz tak samo drewniany jak Kirm
Kirm ma przynajmniej jakąś technikę strzału, która wyróżnia go w tej lidze, strzelił naprawdę kilka fajnych goli.
Gola z Odrą to nigdy nie zapomnę.

Do tego nie wierzę że Kirm będzie wstanie grać tak fatalnie jak w poprzednim sezonie, niżej poprzeczki to ustawić sobie już nie mógł a przecież wszyscy wiemy, że nie zawsze grał tak słabo.
Jednak kto się wróblem urodził ten orłem nie zdechnie dlatego jeśli chcemy przyciągnąć ludzi na stadion, grać fajną piłkę nie możemy mieć na boisku goscia który jest wstanie stracić 95 % piłek w meczu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.08.2012 o godz. 19:37.
Odpowiedz cytując