|
Zacznijmy od tego że prawdopodobnie przyszło zapytanie, a nie oferta, za pewne spowodowana emocjami po dobrym meczu Kirma w reprezentacji, w międzyczasie skołowali sobie już płytki z ostaniach meczów Kirma w ekstraklasie i strzelam, że ta oferta nie przyjdzie.
Tak czy inaczej mam nadzieję, że Brożka i tak wezmą .
A ewentualny transfer skrzydłowego to mój cichy fawory ... Mateusz Mak. Argumenty, że zagrał dwa dobre mecze do mnie nie przemawiają bo w tym chłopaku widać olbrzymi potencjał.
Jeszcze co do Kirma to wiadomo że Chievo w większości spotkań nie będzie tam faworytem czyli nie będą grać pozycyjnym, Kirm nie będzie musiał tam rozgrywać piłki bo będą to robić "trochę" lepsi koledzy dlatego w tym upatruję szansę, że mógłby coś tam zagrać, jednak cieżko sobie wyobraźić Kirma w SERIA A to jednak trochę inna kultura piłkarska nie osiągalna dla większości piłkarzy z naszej ligi.
Nie śledziłem ostatnich meczów Słoweni jednak pamiętam że zdarzały się nawet takie mecze że Kirm grał w pierwszej 11 a na ławce siedział skrzydłowy Palermo Ilicić, który robił furorę w SERI A.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.08.2012 o godz. 11:30.
|