Wyświetl pojedynczy post
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2012, 08:42
Przyznam szczerze , że byłem na meczu w Luboniu i , to co zobaczyłem zszokowało mnie zupełnie.
Gdybym przyszedł na ten mecz i nie wiedział za bardzo kto jest w jakich koszulkach , to po pierwszej połowie bym pomyślał , że Ci w niebieskich , to Wisła a Ci w czerwonych Luboński. Dramatyczna pierwsza połowa Wisły i nie ma na to wytłumaczenia , że ciężkie przygotowania , trema i deszcz. W Lubońskim grali młodzi chłopcy w dodatku na co dzień pracujący i grający w piłkę przy okazji a mimo tego robili z Wisła co chcieli. Normalnie przecierałem oczy ze zdumienia. Pal licho , gdyby w Wiśle grali jacyś juniorzy , ale grał pierwszy skład. Ludzie , którzy grali w pucharach i nawet w nich wygrywali. Oczywiście w drugiej połowie Luboński stracił siły i przegrał wysoko , ale takim podejściem jakie zaprezentowała Wisła daleko się nie zajedzie.

Żeby nie było , ze się wymądrzam , to Lech odpadł w kompromitującym stylu z Grudziądzem i na miejscu prezesa nie wypłacił bym im pensji do końca rundy no ale cóż... Nie można tak grać w piłkę , bo taką postawą Ci marni kopacze śmieją się nam w twarz a my płacimy za te ich popisy wcale nie małe pieniądze i póki będziemy je płacić wszyscy będziemy tkwić w tym marazmie... Prezes szczęśliwy , bo kabza pełna piłkarze szczęśliwi , bo niczego nie umieją a zarabiają fortunę. I tak sobie oglądamy kolejne porażki i jesteśmy tym trzecim czy czwartym światem...

Gdybym miał grać tak jak kopacze w w/w meczach skończył bym karierę , bo wstyd , by mi było się tak kompromitować przed rodziną znajomymi i samym sobą no i kibicami... , ale do tego trzeba mieć jaja a nasi kopacze nawet tego nie mają...
Odpowiedz cytując