Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2012, 11:51
Witajcie, mam takie pytanie/sugestie do właścicieli/moderatorów/administratorów strony TWSD.

Chyba większość się ze mną zgodzi, że jest to prawdopodobnie najlepsza Wiślacka strona, funkcjonuje od dłuższego czasu i posiada dobrze rozbudowane forum.

Ale dziś z ciekawości sprawdziłem sobie różne zakładki/odnośniki z głównej strony, pamiętając o tym, że kilka lat temu po zmianach na stronie w wielu miejscach można było znaleźć napisy:
Strona w przygotowaniu PRZEPRASZAMY

I właśnie w tym problem. Myśl, że bez problemu znalazłoby się wiele osób, które chętnie pomogłoby w uzupełnieniu tych braków. Tą stronę można jeszcze trochę dopieścić, tak aby kibic Wisły znalazł tu jak najwięcej informacji .

Po kolei: u góry strony mamy kolejne zakładki, które nie są opracowane:
Reszta już jest w pełni funkcjonalna. Sami widzicie, że trochę tego się zebrało, myślę, że niewielkim nakładem sił da się wypełnić sporą część tych braków. Odkąd pamiętam jest jak jest, czyli to wszystko świeci pustkami (już dobre kilka lat ).

P.S. Nie znam się w ogóle na wszystkich sprawach związanych z prowadzeniem strony, więc jeśli te braki są wynikiem jakiegoś problemu, którego nie da się rozwiązać, czy coś innego stoi na przeszkodzie, to z góry przepraszam
Odpowiedz cytując