pawelo84 napisał(a):

|
Pytanie tylko czy Brożek będzie o klasę lepszy niż Romell Quioto, bo z tego co widzę po Honduraninie to ma bardzo podobny styl gry do Brożka, a jest od niego sporo młodszy. Szkoda by transfer Pawła miał zablokować karierę tego ciekawego zawodnika.
|
Ja widze, ze Brozek ma jednak o klase lepsza umiejetnosc strzelacka od tego Quito, swego czasu podobne opinie byly na temat Riosa i ile koles strzelil bramek jedna? Porownojemy tu faceta, ktory strzelil okolo 100 bramek w lidze do goscia, ktory nie strzelil nawet jednej, niestety chyba tak samo jak Ty mysla Bednarz z Probierzem i moga sie na tym przejechac.Poza tym ten Ouito, to narazie przegrywa rywalizacje z Sikorskim, co bardzo zle o nim swiadczy, albo o Probierzu, ze jest slepy, ktos tu napewno wychodzi na kretyna.W dodatku jest wypozyczony i jego wykupienie ma kosztowac kilkaset tysiecy euro, ciekawe skad wezmiemy kase na niego, znajac nasze centusiowanie to i tak go nie wykupimy.Pokaz mi gdzie pokazal dobre umiejetnosci strzeleckie ponad przecietnosc na poziom ekstraklasy chocby ten Romel.Widzisz, narazie to on nic nie pokazal z kims lepszym od Unii czy Limanowej i to cale robienie z niego skutecznego napastnika, to sa pobozne zyczenia, a nie fakty.
pawelo84 - wiesz w ogole, ze liga hondurasu jest amatorska i graja tam radosny futbol bez zadnej taktyki na pastwiskach?I ten Ouito zdobyl tam 11 goli w ponad 50 meczach, nie wyglada mi na znakomitego strzelca.Poza tym z naszej ligi trzy kluby byly w stanie przejsc grupe LE, Bialorus, Slowacja czy Bulgaria to jeden klub, ktory gdzies zaistnial, nie zadna sila ligi.Te ligi i tak sa slabsze od naszej jezeli chodzi o calosc i duzo biedniejsze.Wiesz w jakich warunkach na jakis stadionach tam graja?posiedzial bys na meczach w tych krajach jakis czas, to bys stamtad uciekal.Wiadomo o ktore kluby chodzi z naszej ligi, obecnie Lech odpadl z tej grupy, a reszta sie nie nadaje do pucharow i to kazdy wie.Taki Slask, ktory rozpaczliwie bronil sie z Lechia czy Korona u siebie, bedac zamkniety przez wiekszosc meczu na swojej polowie,co mial zrobic w pucharach?