Dariook napisał(a):

|
Dokładnie, pora zakończyć tą farsę i pomyśleć o wzmocnieniach. Ty chyba nie do końca zdajesz sobie sprawę co sie u nas wydarzy jeśli ponownie wylądujemy za pucharami!
|
Zaryzykuje że nic specjalnego się nie wydarzy i będzie taka sama maniana jak jest obecnie. Nic nadto, nic mniej. No może o Meliksona mniej. Liczę tylko ze Bednarz uporządkuje do tego czasu finanse. Szczerze mówiąc wolałbym aby braki w kasie nie łatano na sposób Holenderski czyli pucharami - jak wiesz to się nie sprawdza. Wole zamiast tego sponsora, bilety przez internet itp.
Cytat:
|
Ja nie rozumiem tylko jednego, mianowicie jak można być na NIE jeśli jest szansa wzmocnienia druzyny. Wam się już chyba wszystkim w głowach poprzewracało jeśli uważacie że Brożek (król stzrelców w barwach Wisły) nie powinien nas wspomóc bo bidulka ...
|
Tak szczerze Ci powiem ze nie wiem w jakiej jest formie. Może to drugi Żurawki a może drugi Frankowski. Mam tylko dość doraźnych kroków i łapania 'okazji' przez Bednarza. Gość żyje dniem dzisiejszym. Jakby Messi był do wzięcia to by szukał sponsora na Messiego.
Nie zastanawia Cię dlaczego Brożek zadeklarował chęć gry u nas dopiero teraz ? Czemu nie dal znać w momencie gdy Bednarz szukał napastnika a następnie przyklepał Sikorskiego? Śmiem twierdzić ze jakby Wojciechowski nie zwinął kramu to byśmy nie rozmawiali teraz na temat powrotu Pawła. To nie jest love story - to jest gra w 'kto da więcej'.
Co tu dużo gadać - nie przywalam się do Brożka. Uważam ze dla niego miejsce w Wiśle może być tylko nie załatwiane w ten sposób - doraźnie, naprędce i na kolanie. Chyba wole nowe boisko niż ryzyko z Brożkiem. Bednarz niech raczej trzyma się swojej wizji skoro uważa ze skład ma kompletny - w końcu jest dorosły i wie że za słowa należy brać odpowiedzialność.