Wyświetl pojedynczy post
Boruc
Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2012, 14:01
Zwykle staram się ludzi bronić, ale to co wczoraj grał Lewandowski to jest...nie wiem co to jest, ale mógł powiedzieć trenerowi że mu się nie chce grać i niech da Piecha. Obejrzałem mecz Superpucharu Niemiec, tam Lewandowski grał naprawdę dobrze, strzelił bramkę, widać było jakość. A tu? Coś próbował ale najczęściej w slow motion. Może dlatego, że w BVB momentalnie ma kilka opcji do podania, a tu rozglądał się, rozglądał i nic.
,,Piech nie dostał w reprezentacji prawdziwej szansy" - coś takiego powiedział Fornalik przed meczem. I dał mu 10 minut gry (swoją drogą, w tym czasie zrobił więcej niż Lewy). To jest ta prawdziwa szansa, czy dostanie ją z Anglią? Mam go (WF) za inteligentnego człowieka, ale tego posunięcia zupełnie nie rozumiem.

Szczęsny - bronił na dobrym poziomie, trudno powiedzieć czy miał szansę przy bramce.
Piszczek - słaaba forma, jak na niego
Wasyl - ech..lubię go strasznie, ale dał się ogrywać ogórkom.
Perquis - brak szybkości tak jak u Wasyla. Musimy mieć przynajmniej 1 szybkiego stopera...Wie ktoś jak prezentuje się Glik pod tym względem?
Wawrzyniak - Na moje oko solidnie.
Borysiuk - duży plus dla tego pana. Powinien się zadomowić w pierwszej 11 obok Ojgena.
Polanski - Solidnie, ale nic nie grał do przodu.
Kuba - bez niego chyba byśmy jednej dobrej akcji nie zrobili.
Rybus - na swoim, niezłym poziomie.
Sobiech - bez komentarza.
Mierzejewski - aktywny, niezły występ
Odpowiedz cytując