|
Member
|
|
Cytat:
Ma 33 lata, 204 mecze ligowe rozegrane w barwach Białej Gwiazdy i status żywej jej legendy. On sam twierdzi, że na takie miano nie zasługuje, bo prócz intelektu i mądrości ce..... go prawdziwa skromność. Zapraszamy na fragment alfabetu skojarzeń Arkadiusza Głowackiego (całość opublikujemy w środę).
A jak Amelia -Jak każdy ojciec córkę kocham miłością absolutną. Nie wiem, czy wiecie, ale za dwadzieścia parę dni spodziewamy się wraz z żoną drugiej córeczki, w związku z czym tą miłość trzeba będzie rozdzielić pomiędzy obie dziewczyny. Jedno jest pewne, dla każdej z nich pokładów prawdziwego uczucia na pewno nie zabraknie.
A jak audiencja u Jana Pawła II - Byłem nawet na dwóch audiencjach i szczerze mówiąc tą pierwszą wspominam nawet mocniej niż tą z czasów, gdy grałem już w Wiśle. Wcześniej, mając może 10 lat byłem na audiencji prywatnej z SKS-em 13, z moją klasą sportową. Pamiętam to wydarzenie bardzo dobrze, bo miałem to szczęście, że podczas modlitwy, w takim półokręgu, kiedy klęczeliśmy, Ojciec Święty stał po środku i to właśnie mnie trzymał swą ręką za głowę.
W kolejnych hasłach Arek opowie m.in o testach w Borussii Dortmund, które odbył w 1998 roku, o kulisach swojego debiutu ligowego, o tym dlaczego ma prawo czuć się Wiślakiem, a zarazem dlaczego Wisła nie była jego miłością od pierwszego wejrzenia.
Serdecznie już teraz zapraszamy
|
http://wislalive.pl/news/od_a_do_z__..._glowacki-901/
|
|