Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2012, 10:15
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
O ja pier... Ja pójdę dalej. Przez ten zły rząd zajęliśmy któreś tam miejsce w lidze. Bo jak inaczej to tłumaczyć? Z drugiej strony nieźle wypadliśmy w pucharach, ale w sumie mało polaków grało...

Wiślak. Jak mniemam jesteś z tego rocznika co masz przy nicku. Napisz mi proszę, bo jestem chyba za młody. W jaki sposób można wyszkolić zawodnika w cztery lata? Tzn nie, że mieć i go tylko doszlifować, tylko znaleźć i wyszkolić na mistrza? I od razu pytanie które jest na poziomie waszego rozumowania. Zasługą czyjego rządu jest forma Justyny Kowalczyk?
Zwierze kiedyś w zamierzchłej "ciemnej" przeszłości, co to CBA, ABW i prokuratury ścigały niewinnych aferzystów o 6.00 rano łamały mir domowy, budząc mieszkańców, zakuwając w kajdanki łapowników, opozycyjna wówczas partia miłości broniąca "demokracji" i "praworządności" usiłowała udowodnić, że to o co pytasz, czyli znalezienie talentu i wyszkolenie go jest możliwe w ciągu 5 miesięcy.

http://wpolityce.pl/wydarzenia/34042...je-z-2006-roku

Nie dziw się więc, jeśli obecnie ktoś próbuje rozliczać za "osiągnięcia" polskich sportowców partię, która rządzi od 5 lat.