Wyświetl pojedynczy post
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2012, 21:00
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Szkoda,że odpuszczacie. Typowe
Bardzo fajnie krzyczeć i obrzucać sloganami zza barykady.Jednak gdy trzeba merytorycznie porozmawiać i zmierzyć się na argumenty, to się biedaki wycofują.
Pablo, na niemal każdej z kilkuset stron tego tematu wiślak68 i Drozd klepią się po plecach i prześcigają w podrzucaniu monotematycznych wypowiedzi / artykułów itp (z którymi nota bene bardzo często się zgadzam). Jeśli potem jeden z w/w panów nazywa się postronnym "w sporze", to wybacz, ale mnie to śmieszy... W tym temacie panuje pewnego rodzaju "jedynie słuszny" pogląd, co samo w sobie nie jest złe. Tutaj bardziej chodzi o skalę całego zjawiska.

I druga sprawa - trudno rozmawiać o konkretach z kimś, kto nawet sukcesy sportowe łączy z ekipą rządzącą (bieżące! zapominając, że na sukces np. w 2007 roku pracuej się od 1995 - 2000, a nie od początku kadencji Kaczyńskiego...). To juz mimo wszystko przykład obłędu, zaślepienia. Są lemingi peowskie, tu mamy przykład zaślepionego leminga pisowskiego. Siebie warci.
Nie dziw się zatem, że mało kto wchodzi w polemikę z taką osobę - po co? Ja np. w polemikę wchodzę, kiedy ona może do czegoś prowadzić. Tutaj jedna strona ma monopol na prawdę.

Pozdrawiam, tyle z mojej strony.