Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2012, 20:45
wiertar napisał(a):Wyświetl post
kazdy twoj post jest wielką kopalnia beki!!! ten z danem na d. sportowego był swietny, ale ten o sponsorze na koszulce Brożka pozamiatal

Brozek od roku nic nie gra wiec nie byłbym taki pewnien ze zostal by naszym zbawicielem w ataku. zamiast niego wole zeby Romell otrzymywal duzo szans na pokazanie się, bo jak Brozek dolaczy do ataku o raczej nie dostanie ich zbyt wielu, chyba ze w pomocy
eee ja miałem napisać - Dan na asystenta Probierza - byłbym lepszy
A co do sponsora Brożka to może udałoby się zrobić żeby był tylko na spodenkach albo nawet jakiejś opasce na kolanie, a wtedy koszulka zostałaby dla sponsora, który da 4-5 baniek..
@Matejas
Przecież Zawadzki po kontuzji w juniorach to był już tylko nieruchawy klocek z dobrym podaniem. Kompletnie bez szybkości, zwrotności itp. Jego kariera zakończyła się de facto w wieku 18 czy 19 lat.
Mączyński już prędzej.. budowa, sposób poruszania się już bardziej zbliżony do Szymka... jakby go ktoś mocno ciągnął za uszy to być moooooooże... No ale to kupiony Jirsak był do gry. Z drugiej strony - jak Mąka nie potrafił udowodnić swej wyzszości nad Jirsakiem to nie wiem czy miał taki potencjał.
Ostatnio edytowane przez arti : 14.08.2012 o godz. 20:53.
Odpowiedz cytując