Jaroo1 napisał(a):

|
Ciezko mi sie z toba rozmawia bo jak ja napisze, ze jebie Tuska i Po to i tak jestem dla ciebie pisofobem, protuskowcem, lemingiem, ciezko bo pod nazwisko Kaczynski podstawic nazwisko Tusk i juz bys jechal po tusku, ze podpisal traktat lizbonski, ciezko bo nawet w wyniku naszych sportowcow na IO dopatrzyles sie winy Tuska a zle wyniki polskich sportowcow za rzadow PiSu wybielasz hahaha. jestes chory na PiS. A jesli nie to mi podaj kilka przykladow zlych dzialan Kaczynskich, PiSu, kilka ich porazek.
|
Dobra, dobra. Nie wmawiaj mi kolejny raz co bym zrobił bo to śmieszne. A kto odpowiada za wyniki Polaków na igrzyskach? Chyba pani ministra, podległa Tuskowi. Za krótkich rządów PiS Polska była wicemistrzem świata w siatkówkę, ręczną i pierwszy raz wywalczyła awans na euro w piłce nożnej. Co tu jest do wybielania?
Największym błędem PiS było zaufanie cudakowi i jego bandzie, ludzie zapłacili za to życiem. Kolejnym błędem było nie poruszanie tematu katastrofy w kampanii prezydenckiej, czyli znów zaufanie fałszywcom. Niestety brak lustracji pozostawił po PRL pole minowe, całe szczęście PiS ma wiele żyć