Jaroo1 napisał(a):

|
Nie mow mi co ja robilem bo ja nie mowie w tej chwili o sobie ani nie pytam sie co Ty wtedy robiles tylko oceniam postawe Kaczynskiego, ktora byla zla. Nie wyskakuj wiec mi z tymi kontrargumentami tylko ....a przyznaj, ze zle zrobil ŚP Lech
|
Nie do mnie bylo ale masz trochę racji i trochę jej nie masz. Źle zrobil ale praktycznie nie miał wyjścia i każdy to wie kto analizował sytuacje w tamtym okresie. Takiej nagonki nie miał chyba żaden polityk od 1990 r., poza tym tylko laik w sprawach politycznych może sugerowac że poza skierowaniem do Trybunału Konstytucyjnego mógł coś więcej zrobić. To nie USA czy Rosja gdzie prezydenci mogą prawie wszystko
Jaroo1 napisał(a):

Oszust, kłamca a jednym slowem polityk. On sie nie rozni niczym od reszty tych szumowin. Jest to typowy polityk, ktory dzis cie klepie po ramieniu bo ma w tym cel a jutro cie kopnie w dupe jak mu nie bedziesz potrzebny. Przyklady ci podalem wyzej, nie raz sie juz osmieszal raz chwalac kibicow na drugi dzien ich lzac, to samo bylo z lewica i mniejszosci niemieckiej. Poza tym co to za wodz, ktory po bodajze 5 czy 6 przegranych wyborach zamiast ustapic stanowiska to dalej sie trzyma stołka
Ciezko mi sie z toba rozmawia bo jak ja napisze, ze jebie Tuska i Po to i tak jestem dla ciebie pisofobem, protuskowcem, lemingiem, ciezko bo pod nazwisko Kaczynski podstawic nazwisko Tusk i juz bys jechal po tusku, ze podpisal traktat lizbonski, ciezko bo nawet w wyniku naszych sportowcow na IO dopatrzyles sie winy Tuska a zle wyniki polskich sportowcow za rzadow PiSu wybielasz hahaha. jestes chory na PiS. A jesli nie to mi podaj kilka przykladow zlych dzialan Kaczynskich, PiSu, kilka ich porazek.
|
Może podasz przyklady :
a) kogo oszukal JK
b) kogo okłamał
A kiedy to usłysząłeś że JK lżył kibiców ? Jakiś link , filmik z youtuba?- bo teraz to strzeliłeś głupotę