Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2012, 16:15
Cytat:
I co z tego że podpisał? Wzywałeś go żeby nie podpisywał? Ile było wrzasku że nie podpisuje.
Nie mow mi co ja robilem bo ja nie mowie w tej chwili o sobie ani nie pytam sie co Ty wtedy robiles tylko oceniam postawe Kaczynskiego, ktora byla zla. Nie wyskakuj wiec mi z tymi kontrargumentami tylko ....a przyznaj, ze zle zrobil ŚP Lech

Cytat:
Dlaczego nie czepiasz się Tuska który ratyfikację w imieniu Twoim przegłosował w sejmie. Tylko szukasz wszędzie winy Kaczyńskich. PiSofobie.
Jak ci napisze po raz enty, ze .......e Tuska to jeszcze malo ci bedzie? Sram na tego rudzielca a tym bardziej sram na niego kiedy dyskutuje o Lechu, Jarku czy PiSie. Bo jak dyskutuje o czyms to mnie .... obchodzi co innego. Potrafisz tak porozmawiac? Potrafisz skupic sie na PiSie nie czepiajac sie PO (a czepiasz sie tylko po to zeby blad PiSu zakryc wielbładem PO, hipokryzja czystej postaci). I mi tu od pisofobow nie rzucaj bo smiesznie to brzmi w ustach pofoba i pisofila

Cytat:
Na jakiej podstawie twierdzisz że Jarek to oszust? Konkretnie bo argumenty z TVN przekonują tylko lemingów.
Oszust, kłamca a jednym slowem polityk. On sie nie rozni niczym od reszty tych szumowin. Jest to typowy polityk, ktory dzis cie klepie po ramieniu bo ma w tym cel a jutro cie kopnie w dupe jak mu nie bedziesz potrzebny. Przyklady ci podalem wyzej, nie raz sie juz osmieszal raz chwalac kibicow na drugi dzien ich lzac, to samo bylo z lewica i mniejszosci niemieckiej. Poza tym co to za wodz, ktory po bodajze 5 czy 6 przegranych wyborach zamiast ustapic stanowiska to dalej sie trzyma stołka

Ciezko mi sie z toba rozmawia bo jak ja napisze, ze jebie Tuska i Po to i tak jestem dla ciebie pisofobem, protuskowcem, lemingiem, ciezko bo pod nazwisko Kaczynski podstawic nazwisko Tusk i juz bys jechal po tusku, ze podpisal traktat lizbonski, ciezko bo nawet w wyniku naszych sportowcow na IO dopatrzyles sie winy Tuska a zle wyniki polskich sportowcow za rzadow PiSu wybielasz hahaha. jestes chory na PiS. A jesli nie to mi podaj kilka przykladow zlych dzialan Kaczynskich, PiSu, kilka ich porazek.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.