Ale o czym Ty mówisz? Broniłeś go jak przez rok na niego pluli za to że nie podpisuje? Domagałeś się referendum? NIE Więc teraz jak masz pretensje o traktat to miej je do tych którzy są za jego ratyfikację odpowiedzialni, a nie do jedynej osoby która miała co do niego wątpliwości.
Natomiast zasadnicza część Twojego postu w której zarzucasz mi to że w ogień bym skoczył za PiSowcami serdecznie mnie rozbawiła. A ja tylko staram się przeciwstawić propagandowym bredniom którymi media zalewają Polaków każdego dnia.
Nie neguje tego, ze nie mozna byc wyborca PiSu czy tez po prostu z nimi sympatyzowac ale zatrwazajaca jest twoja slepota na ich bledy i absurdalne tlumaczenie sobie kazdego zlego ruchu tej partii.
Może konkrecik? Bo obwinianie PiS i Lecha za ratyfikowanie przez Polskę TL to przejaw braku kontaktu z rzeczywistością.
To jest fanatyczne zaslepienie, obled, ktory moglby doprowadzic Polske (gdyby mial takich sekciarzy jak ty) do katastrofy. Bo dla ciebie Kaczynski to jest Bog i on wszystko moze, pewnie jakby kazal jutro dla dobra Polski zabic kilka osob to bys to zrobil bo w koncu to nie taki glupi pomysl - rozwiazalby problem bezrobocia.

Bardzo ciekawa teoria. Szkoda tylko że zalatuje tym z czym staram się walczyć, mianowicie mniemanologią i prekognicją nie opartą na żadnych przesłankach, a prezentowaną z niewzruszoną pewnością. Dokładnie tak samo wmawiano lemingom że Lech Kaczyński naciskał na pilotów, nie wstyd Ci?
Dla mnie rozsadny czlowiek i odpowiedzialny do bycia Polakiem to taki, ktory nie trzyma sie danej partii czy politykow ale umie w odpowiedniej chwili powiedziec stop tym oszustom, umie wyciagac wnioski, widzi bledy politykow. PiS i Kaczynski to takie same szuje jak Tusk i PO.
Człowiek rozsądny, potrafi rozsądzić co jest rzeczywistością, a co propagandą. Taki człowiek potrafi dostrzegać różnice, nawet wtedy kiedy wydawało by się że ich nie ma.
Lech podpisal traktat lizbonski (Lecha jeszcze mozna bylo lubic i szanowac) ale Jarek to oszust i populista czystej krwi. Juz nie raz klamal, udawal fajnego, np slodzil kibicom zeby pozniej ich mieszac z blotem (np 11 listopada 2012, przestal mowic na lewice postkomunisci i jesli dobrze pamietam to tez cos tam na temat ludnosci slaskiej swirowal (mniejszosc niemiecka) a pozniej to odkrecal).
I co z tego że podpisał? Wzywałeś go żeby nie podpisywał? Ile było wrzasku że nie podpisuje. Dlaczego nie czepiasz się Tuska który ratyfikację w imieniu Twoim przegłosował w sejmie. Tylko szukasz wszędzie winy Kaczyńskich. PiSofobie.
Na jakiej podstawie twierdzisz że Jarek to oszust? Konkretnie bo argumenty z TVN przekonują tylko lemingów.
To taki sam oszust i klamca jak Tusk a rozni sie tylko tym ze jest w opozycji a nie u wladzy. Obudz sie wreszcie
To jest argument, oświeconego leminga, który swoje błędne wybory tłumaczy błędnością każdego wyboru, a to już fałszywe usprawiedliwianie własnej ignorancji.
Wytłumacz mi jak w twojej głowie powstała konkluzja że rządzenie i bycie w opozycji to jedyna różnica ? Może na podstawie stosunku do małżeństw homoseksualistów.