Wyświetl pojedynczy post
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2012, 19:28
Lemur napisał(a):Wyświetl post
Ja nie piszę, jak Ty, czy parę innych osób, że kontrakty podpisywane przez Valcxa były niemal na pewno większe. To Wy tutaj dowodzicie, uważając za pewnik, że Valckx miał w Wiśle do wydania więcej pieniędzy, niż wówczas wydawał Bednarz.
Ja nie piszę, że "niemal na pewno większe", tylko że były na pewno większe. Żaden dotychczasowy zawodnik Wisły w erze BC nie miał takiej miesięcznej wypłaty jaką ma Kew Jaliens.

Czyli co, Wisła nie płaciła prowizji ich menadżerom bo przyszli za friko? Żaden z nich nie zainkasował za sam podpis dodatkowej sumy pieniędzy? Skąd wiadomo, że ich kontrakty były mniej kosztowne w obsłudze niż np: kontrakty Jaliensa, Bitona? Proszę o dowody, a nie puste gadanie. Twoje słowa są tutaj puste, manipulujesz.
Oczywiście, że były prowizje i bonusy za podpis. Tak było u JB i SV, tak będzie zawsze. To że kontrakty Jaliensa i np. Paljicia były wysokie wiem od różnych ćwierkających wróbelków (nie z mediów żeby była jasność). Nie mam powodu by im nie wierzyć. Kontraktu Jaliensa na oczy nie widziałem i to chyba nie dziwi. Jakich Ty chcesz dowodów? Mam tutaj kserokopie umów przedstawiać? Możesz wierzyć lub nie, kontrakt Jaliensa jest jak na warunki Wisły gigantyczny.

Ci fachowcy mają na koncie z Wisłą znacznie większe sukcesy, niż jakikolwiek inny "fachowiec" w ostatnich dziesięcioleciach poza Kasperczakiem. Tak, szkoda ich.
Możemy porównać jedynie dokonania ligowe. W Europie zmieniły się zasady gry w pucharach, a i losowania w poprzednich latach (przed reformą) nie były dla nas zbytnio miłe.
Odpowiedz cytując