Ad. 1 Biore caloksztalt "kariery" Sikorskiego w TME 41 meczy 6 goli. Tytul najgorszego pilkarza T-ME. Nadal pozostaje fanem Twojej babci

Ad. 2 Wskaż mi kogo w tym okienku kupilismy za przynajmniej 100K EUR i na czym budujesz optymizm, ze chocby tyle sie znajdzie kiedy przyjdzie czas na decyzje z Quoito.
AD. 3 Szansa na pozyskanie prawdziwego sponsora to byla jak gralismy o LM lub w LE. Nawet pelny stadion przy tych cenach nie da znacznego zwiekszenia przychodow. Jak mamy szukac prawdziwych pieniedzy to tylko przez rozgrywki Europejskie najpierw trzeba zainwestowac aby cos wyciagnac. Przy braku szkolenia nie ma mozliwosci wzmocnienia sie jak przez zakup. Bednarz mowi bedziemy dobrze grac beda wzmocnienia, jesli nie bedziemy ma ich nie byc? czyli rownia pochyla.
Ad. 4 SKonto bylo 13.07 - 24.06 przyszedl Jovanovic, od 03.l06 na testach juz Byli Biton i Diaz. Dotatkowo okienko otworzono 01.07 w porownaniu z Bednarzem to ekspres.
Ad. 5 Jesli chcemy byc jak wiekszosc(miejsca 5-16 to nie ma sprawy ale Bednarz mowi o budowaniu silnej Wisly.
P.S Moze sie myle ale na transfery gotowkowe wydalismy 4 czy 8 tysi za Burasa... . Do jakiej ligi i z jakiego kraju mozna to porównac? Wydajac 2 tys. Euro budujemy sklad mistyrzowski. (Ja wiem, ze byla z pewnoscia kasa na podpisy ale to jest zenujace).