TKM napisał(a):

Ja mam iść ? Przecież czytając twoje wpisy i połowy Tobie podobnych (i to literalnie) wynika z tego że:
- Łysy to sprzedajna ... z Legii. Na niczym się nie zna i chce zniszczyć Wisłe.
- Cupiał robi skok na kasę z UEFA i tranferów i za tą kasę plażuje się w ciepłych krajach zamiast inwestować w klub.-
- Probierz to weufista który nie ma pojęcia o noweczesnej piłce.
- KAŻDY zawodnik to padałach. Nawet Meriksonowi się nie chce.
Taki jesteś. Płaczliwy, żałośliwy, wszystko jest źle a Ty to zrobilibyś najlepiej. Krytykujesz wszystko i wszystkich. Ty a połowa Tobie podobnych miałaby problem żeby trafić na stadion.
|
Nie wszystko i nie wszystkich. Moja wina, że nie ma za bardzo co chwalić? Oczywiście można się cieszyć że 5:0, zapomnieć że z amatorską drużyną, że do 60 minuty nie było za bardzo okazji itd.
Łysy z tego co kojarzę jest prawnikiem i na piłce zna się pewnie lepiej niż Probierz. No i z Ruchu chyba.
Cupiał może sobie robić skok na co chce, włożył kasę to chce coś wyjąć. Niestety ktoś go okłamał ze można to zrobić na wariackich papierach.
Probierza sam ocenisz po kilku meczach

, ja jego charakterystyczną rękę zauważyłem w meczu z Lechią na wyjeździe.
Nikomu się nie chce jak wszyscy w koło, że tak to brzydko określę, olewają, a tak wyglądała gra odkąd odpadliśmy z pucharów. Jest tak dlatego że nikt nie wie o co chodzi nie ma planu, jak się uda. Jedyne co ma szanse to kontra, to jest gra? I jak mi się takie coś nie podoba to jestem płaczliwy? To nie jest okręgówka do ch...