hunter napisał(a):

|
Zarzuciłeś facetowi, że w polu karnym tylko wywracać się potrafi (i wysoko wyskoczyć, zakładam że masz na myśli wysoko i bez sensu).
|
Mówią Ci coś terminy ironia, hiperbola?
Faktem jest, że przerażająco często Cwetan pada w polu karnym.
Faktem jest, że bardzo wysoko skacze (a czy ma to sens zależy od partnerów, takich jak nasz mistrz dośrodkowań Łukasz G.).
Umie też zastawić piłkę, ale bardzo rzadko mamy z tego pożytek, bo nie ma jej komu odegrać.
I co, uważasz że jeśli przypniesz się do jakiejś mojej (na poły) żartobliwej wypowiedzi i będziesz ją traktował dosłownie, to mnie ośmieszysz? A może coś udowodnisz?
Napisałem wielokrotnie co sądzę o Genkovie. Napisałem też co sądzę o prezentowanym przez Ciebie poziomie. I nie, nie musiałeś nic napisać o Juventusie żebym miał rację, to było takie porównanie, chodziło mi o kolesi którzy kompletnie nie rozumieją jak różnica poziomów wpływa na efektywność zawodników. Użyłem bardzo prostych słów (celowo), wiec wszelkie próby egzegezy lub ekstrapolacji są pozbawione sensu.
Mogę być nienormalny (normy ustala większość, a ja wcale nie muszę się do nich dostosowywać), ale mój przekaz jest chyba dość prosty. Sam piszesz że strzelił - odpowiednio - sześć i siedem bramek w lidze, a później próbujesz go usprawiedliwiać. Wybacz, ale nie tylko Ty widziałeś te bramki. Inni - w tym ja - również wyciągnęli z nich wnioski.
Wyśmiewałeś moje "teorie", sam nie mając żadnych argumentów aby je zbić. Teraz zobaczyłeś, że niektórzy forumowicze się ze mną zgadzają, to próbujesz tonować. Może więc napisz wprost - jakim według Ciebie piłkarzem jest Genkov.
EDIT: Łobodziński przed przyjściem do Wisły grał jak łamaga i został wybrany przez kibiców Zagłębia ich najgorszym piłkarzem, a jego pudła wygrały jakiś ichniejszy plebiscyt. Zdaje się nawet, że Ci to odpisałem.
Podtrzymuję, że Genkov jest słabszy piłkarsko od obecnego Saganowskiego. Łamagi w odniesieniu do niego sobie nie przypominam. Jeżeli coś takiego napisałem (daj link lub cytat), to pewnie żartobliwie. Trudno być łamagą w drużynie z Sikorskim...
EDIT2: Po co ja z Tobą dyskutowałem? Ignor...