Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2012, 12:26
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, ale chyba najbardziej pasuje tutaj:

http://www.wykop.pl/ramka/1230527/45...ety-wyborczej/

Największe hity:

GW napisał(a):Wyświetl post
Mam zatem prosty pomysł na oczyszczenie stadionów z homofobicznych haseł. Gdyby tak grupa dobrze zbudowanych gejów stanęła do ustawki i spuściła kibolom porządny łomot. To by było coś! Pytanie tylko, czy kibole jako prawdziwi mężczyźni stanęliby do takiego pojedynku, skoro geje to baby, a prawdziwi faceci kobiet nie biją.
I tak źle, i tak niedobrze.
[wybory 2011] Boję się, że są u nas młodzi ludzie, którzy nie pójdą głosować. Mój znajomy wyznał niedawno, że "kilka miesięcy temu rozmawiał z 18-latkiem mówiącym, iż zamierza wyjechać z Polski, bo nie ma pracy, no i w ogóle... On nie może już wytrzymać tego, co robi Kaczyński, który sieje nienawiść; sytuacja w Polsce jest nie do zniesienia, gdyż Kaczyński zieje jadem".
[O paradzie gejów:] Tłumek kolorowych młodych, idą objęci, roztańczeni, fajni. Trochę uśmiechów, ktoś macha, starsze panie na balkonach pukają się w czoło. Ukryta homofobia wyłazi na wierzch, gdy dziesięciolatek drze i depcze ulotkę, którą podaje mu liderka Trans-fuzji Anna Grodzka, a gapie biją dziecku brawo.
Niewątpliwie żyjemy w "kulturze śmierci", (...)Nawet więcej - „kulturą śmierci" można nazwać nasze codzienne życie. Żywimy się zarzynanymi zwierzętami, nie dbając o ograniczenie ich cierpień, eksperymentujemy na żywych istotach, radośnie zabijamy na polowaniach, katujemy (zwłaszcza na wsi) zwierzęta domowe i gospodarskie, walimy ręką w muchy i komary, które milionami tracą życie.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 12.08.2012 o godz. 12:33.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"