Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2012, 19:43
rafaltwsd napisał(a):Wyświetl post
sory moze nie na temat ale ogladalem tylko koncówke a moze ktos ocenic krotko ale tak neutralnie gre Sikorskiego?
Naczytasz się na forum że Sikorski to dno.
Nieprawda. Wg mnie zagrał słabo ale NIE ODBIEGAŁ od tego co wyczyniał Genkov w pierwszej połowie (1 dobre zgranie do Meliksona i nic więcej). Sikorski częściej pokazywał się do gry ale nic z tego nie wynikało bo piłkę tracił ... To oczywiście irytuje kibiców zwłaszcza od początku nastawionych do niego sceptycznie. Genkova w pierwszej połowie "nie było" (to się mniej rzuca w oczy).
W drugiej połowie kiedy przeciwnik stanął w zasadzie wszyscy mogli się "wykazać" .. Porównywanie Quito z drugiej połowy do Sikorskiego jest więc złudne.
Tak czy siak: mój skład w ataku (co zresztą twierdzę od miesiąca) wygląda tak: Genkov (Sikorski), Quioto (Kamiński) i zestawianie Sikorskiego z Genkovem jest trochę bez sensu bo obaj grają podobnie jeśli chodzi o styl .

Niestety należy zakładać że odniesieniem do tego co będzie w lidze jest PIERWSZA połowa meczu a nie druga.
W tym kontekście o naszych napastnikach nie można powiedzieć nic dobrego .....

Na pociechę: bramka zdobyta przez Wisłę w 1 połowie była prawidłowo zdobyta ... przez Bunozę.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 11.08.2012 o godz. 20:01.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując