Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2012, 17:59
Niektórzy będą się podniecać wynikiem, ale prawda taka, że jakby u nas nie było Meliksona, a ten zespół miał takie same przygotowania jak Wisła i byłby w stanie utrzymać kondycje przez 90 minut to skończyłoby się 0-0. Przecież połowa naszego składu technicznie to poziom właśnie III ligi. Z Wilkiem na czele. Lubie chłopaka ale oprócz waleczności on nie posiada nic. Łukasz G. następny, to jest dramat że takie coś u nas ma 10 na plecach. To właśnie środek pomocy jest dla mnie największym problemem w Wiśle od roku. Na parę słów też zasługuje mega hiper power technik Iliev który jest podobno doskonałym skrzydłowym z niewyobrażalnymi umiejetnosciami jak na lige. Dla mnie ten facet to nie porozumienie i juz odliczam dni do konca jego kontraktu.

Przy tak słabej pomocy to nawet środkowi obrońcy na bokach obrony nie robią na mnie wrażenia.

Z pozytywów to Quioto widać że ma zmysła do gry kombinacyjnej i już od pierwszej kolejki powinien być partnerem Genkova.

ps. Przez kilka miesięcy katowaliśmy młodych w sparingach, a jak przyszło zagrać z jakąś wioską poważny mecz to wyszli ci najbardziej doświadczeni. W lidze będzie tak samo ale niektórzy już uwierzyli, że 17-latkami będziemy podbijać ligę.
Ostatnio edytowane przez Baala : 11.08.2012 o godz. 18:03.
Odpowiedz cytując