Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2012, 17:24
Cytat:
Zamiast się cieszyć, że mamy go w drużynie, że pomaga Wiśle w osiąganiu sukcesów i może być ostatnią naszą nadzieją na powrót na szczyt, to Ty tu Matkę Teresę odgrywasz.
Naprawdę myślisz się, że się nie cieszę ? Patrzę po prostu na Meliksona i widzę że on się tu męczy nie samym pobytem w Wiśle lecz grając na boisku z tymi zawodnikami, jak ten chłopak ma znajdować motywacje do grania ? GDZIEKOLWIEK podaje to ktoś spartoli, daje dobrą piłkę do napastnika ten przyjmuje na 3 metry itd albo sprowadzą mu kogoś do gry albo niech go po prostu sprzedadzą bo on długo tak nie wytrzyma, zdobyć mistrzostwo w pojedynkę mimo słabości ligi jest naprawdę trudno.
Chciałbym po prostu aby ten chłopak cieszył się grą i grał na miarę swoich możliwości bo jak na ten moment wygląda to jakby wystawiano Ferrari w sztafecie Fiatów126p.

Zastanawia mnie w nasz środek pola w czym on jest dobry ? w odbierze ? w rozgrywaniu ? czy może w niczym ? Nie chcę już nawet znęcać się nad Wilkiem i Gargułą...

Gramy 2 napastników, Genkov z Sikorskim są tak kreatywni że jeden z drugim nie dograłby sobie dobrej piłki nawet w spotkaniu z A klasową drużyną.

Najbardziej w tym wszystkim jednak rozwalający jest Jaliens. Po którejś nie udanej akcji Jaliensa komentator palnął coś w stylu: Widać że bok obrony to nie jest jego pozycja. Niestety nie widział o tym że Jaliens większość piłkarskiego życia spędzi grając na boku obrony. Przykre.

Stopniowo od obejrzanego sparingu z Piastem uchodzi ze mnie optymizm, który miałem przed sezonem.

Wyróżniłbym Arka Głowackiego, który tradycyjnie trzyma swój wysoki poziom.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.08.2012 o godz. 18:00.
Odpowiedz cytując