Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2012, 17:54
Odgrzewane stare kotlety. A za rok znowu rewolucja kadrowa bo polowa skladu do emerytury bedzie sie szykowala...

My sie zwijamy a nie rozwijamy, i tyle. Zero pomyslu, byle na tu i teraz. Ciekawe kiedy bedzie powtorka Karabachu i Levadii. Moze juz za rok? Z taka polityka to wszystko mozliwe...

Cytat:
Brożka nie powinniśmy przepuścić bo stosunkowo łatwo będzie go pozyskać jako wychowanka. Może grać spokojnie 4 lata na wysokim poziomie. Za napastnika o takim potencjale trzeba sporo zapłacić i dla nas to okazja.

Etatowy rezerwowy sredniakow europejskich (Trabzanspor i Celtic) niewatpliwie kosztuje majatek. No ale ma tylko 29 lat, mlody jest. Moze jeszcze beda z niego ludzie...

Brozek przy Sikorskim to tytan futbolu, ale nie oszukujmy sie ze on pokazuje wysoki poziom. Wysoki poziom to czasami (jak mu sie chce) pokazuje Ljuboja. Brozek to bardziej solidnosc Piecha, anizeli prawdziwy poziom pilkarski. Na lige moze wystarczyc, ale dalej... juz nie. Jak zreszta widac po jego euro przygodzie.

Syryls
Cytat:
Nie zrozum mnie źle ale ofert z kontraktem 400 tys Euro ma pewnie parę W Polsce to są wielkie pieniądze ale w Niemczech nawet 2. Bundzeslidze więcej zarabiają od nas poprzez świetną frekwencje na stadionach. W Trabzonie zarabiał niewiele ponad milion
Ale co mnie obchodzi kto mu ile daje? Mnie interesuje czy gosc jest wart tych pieniedzy. Jesli obraz nie jest warty 10 zlotych, to nie bede placil za niego 1000 zl tylko dlatego ze ktos oferuje 900 zl. Brozek nie jest wart takich pieniedzy. Poprostu nie jest wart. To jest dalszy ciag tego samego, czyli przeplacanie polskich gwiazdek. No ale z drugiej strony co sie dziwic. Szkolenia nie mamy, scautingu nie mamy. Zostaje wiec albo przeplacony Brozek, albo asy wynalezione przez Bednarza i Kapke.
Wybor jak miedzy dzuma a cholera.

No ale tak to jest jak cala nasza polityka klubowa opiera sie na "tu i teraz".
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 10.08.2012 o godz. 18:05.
Odpowiedz cytując