Wyświetl pojedynczy post
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2012, 15:39
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Sportowa - bo będziemy w tym sezonie królem... środka tabeli. ...
Obawiam się, że ten skład nie przyciągnie nowych kibiców na stadion - z frekwencją będzie podobnie albo gorzej niż w poprzednim roku. .... Sikorski będzie niewypałem, Quioto tak samo. Jedyna nadzieja we Frederiksenie, że rozrusza coś naszą ofensywę...
zapominasz w tym wszystkim dopisywać "moim zdaniem" proroku
coraz rzadziej tu zaglądam bo takie biadolenie jak powyższe jest nudne i frustrujące... a ostatnio tutaj to jakaś plaga ; ciekawi mnie jedynie czy masz karnet kolego sympatyczny, czy też będziesz wylewał żale z przed monitora cały sezon....
żeby nie było OT... jest jak jest, z kasą krucho w całej Europie, czasem jeszcze jakiś arabski szejk sypnie forsą w jakimś paryżewie czy też Lądku Zdrój, za daleko od Nas żeby coś i nam skapnęło... w takiej sytuacji to się wydarzyło w letnim okienku jest dokładnie tym czego należało się spodziewać:
- Doszło 2 a nawet trzech zawodników do podstawowego bloku obronnego (licząc Burligę - nie wiem, nie obserwowałem meczy Ruchu, wcześniej kopał się po czole)
- z przodu straty niewielkie bez uszczerbku dla klasy sportowej (Biton, Małecki)
- zobaczymy na boisku kilku młodych chłopaków, co powinno być już dawno zrobione ale zawsze brakowało komuś przysłowiowych "jaj"
BONUS dla Mnie (rozumiem że nie dla wszystkich) to wypożyczenie Patryka

mam nadzieję że jest tu więcej takich jak ja, którzy już nie mogą się doczekać przyszłej niedzieli, żeby zobaczyć jak "jedziemy" Bełchatów 3-0, najlepiej po bramkach "niewypałów"... i trzymajmy kciuki za trenera Probierza bo po nim pewnie tylko żal, smutek i cierpienie (w sensie że Smuda)
Odpowiedz cytując