Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2012, 14:14
Kadra zamknięta, sprowadzeni piłkarze kompletnie bez myśli o przyszłości. Nie ma nadziei na sprzedaż tych piłkarzy, wymianę starych na nowych. Zapowiada się stagnacja transferowa i sportowa. Sportowa - bo będziemy w tym sezonie królem... środka tabeli.

Pan Bednarz nie sprowadził nikogo obiecującego, mamy zbyt wielu młodych graczy, którzy nie mają się od kogo uczyć kunsztu czysto piłkarskiego. Wszystkiego Ci młodzi piłkarze będą się uczyć na boisku. Bednarz z Probierzem zafundowali nam Jagiellonię Białystok w krakowskim wydaniu. Obawiam się, że ten skład nie przyciągnie nowych kibiców na stadion - z frekwencją będzie podobnie albo gorzej niż w poprzednim roku.

Dla mnie kompletnie niezrozumiałym jest montowanie drużyny z zawodników bez przyszłości. Sikorski będzie niewypałem, Quioto tak samo. Jedyna nadzieja we Frederiksenie, że rozrusza coś naszą ofensywę i jakimś cudem znajdziemy się na miejscu gwarantującym grę w pucharach.

Jeśli tutaj wszyscy mówimy o ekonomii - nie chciałem tego przytaczać ale cóż - nikt nie pozostawia mi wyjścia - Głowacki jako piąty środkowy obrońca to za duży koszt utrzymania dla naszego zespołu.
Odpowiedz cytując