serek.c2 napisał(a):

St@chu - chyba źle odbierasz osoby piszące w tym temacie. Zamiast moralizować zaskocz nas argumentami. Skoro np taka GW nie jest dla Ciebie "jednokolorowa" to poproszę o przykłady jej wielokolorowości (nie chodzi mi o promowanie "tęczowych"...) . Tu naprawdę można fajnie pogadać - problem w tym, że z drugiej strony barykady obecnie nie ma z kim wymieniać sensownie poglądów. Poczytaj posty takiego Szpenia - przecież jego twórczość na tym forum opiera się na bezkrytycznym przyjmowaniu wszystkiego co władza robi. Jak chcesz sensownie wymieniać argumenty z kimś takim?
ps. Artykuł przeczytałem zaraz po podaniu przez Ciebie cytatu - nadal nie rozumiem, jak możesz go nazywać "zacnym". Gniot jakich wiele...
|
Nie przedstawię przykładów pokazujących że Wyborcza jest wielokolorowa (posługując się przyjetym nazewnictwem), bo taka nie jest. Ładuje cały czas na jedną stronę i doskonale o tym wiem. Sęk w tym, że wielu użytkowników piszących w tym temacie (nie wszyscy oczywiście) nie dostrzega, że równie jednokolorowa jest np. Gazeta Polska i czytywany przeze mnie od czasu do czasu portal niezalezna.pl.
Trafnie zauważasz, że wystarczy zamienić kilka przymiotników w załączonym cytacie i już opisujemy drugą stronę barykady. Te lemingi, o których z taką pasją pisze Drozd czy Gwiaździsty róznią się od moherów innych uzytkowników jedynie tym, że jedni bezkrytycznie wierzą w GW a drudzy w GP. Nie ma nic po środku i dlatego wypowiadanie się w tym temacie na forum, czy już nawet jego lektura są niesamowicie ciężkostrawna. Ale to nie tylko problem tego forum lecz pokaźnej grupy społeczeństwa.