Wyświetl pojedynczy post
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2012, 12:07
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
St@chu - chyba źle odbierasz osoby piszące w tym temacie. Zamiast moralizować zaskocz nas argumentami. Skoro np taka GW nie jest dla Ciebie "jednokolorowa" to poproszę o przykłady jej wielokolorowości (nie chodzi mi o promowanie "tęczowych"...) . Tu naprawdę można fajnie pogadać - problem w tym, że z drugiej strony barykady obecnie nie ma z kim wymieniać sensownie poglądów. Poczytaj posty takiego Szpenia - przecież jego twórczość na tym forum opiera się na bezkrytycznym przyjmowaniu wszystkiego co władza robi. Jak chcesz sensownie wymieniać argumenty z kimś takim?

ps. Artykuł przeczytałem zaraz po podaniu przez Ciebie cytatu - nadal nie rozumiem, jak możesz go nazywać "zacnym". Gniot jakich wiele...

Nie przedstawię przykładów pokazujących że Wyborcza jest wielokolorowa (posługując się przyjetym nazewnictwem), bo taka nie jest. Ładuje cały czas na jedną stronę i doskonale o tym wiem. Sęk w tym, że wielu użytkowników piszących w tym temacie (nie wszyscy oczywiście) nie dostrzega, że równie jednokolorowa jest np. Gazeta Polska i czytywany przeze mnie od czasu do czasu portal niezalezna.pl.

Trafnie zauważasz, że wystarczy zamienić kilka przymiotników w załączonym cytacie i już opisujemy drugą stronę barykady. Te lemingi, o których z taką pasją pisze Drozd czy Gwiaździsty róznią się od moherów innych uzytkowników jedynie tym, że jedni bezkrytycznie wierzą w GW a drudzy w GP. Nie ma nic po środku i dlatego wypowiadanie się w tym temacie na forum, czy już nawet jego lektura są niesamowicie ciężkostrawna. Ale to nie tylko problem tego forum lecz pokaźnej grupy społeczeństwa.