Wyświetl pojedynczy post
remeks11
Junior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2012, 21:22
Spojrzałbym na sytuację Polskich klubów w obecnych rozgrywkach europejskich nieco szerzej
1. 1. Fatalny występ Śląska, amiki, ruchu
2. 2. Legia (kliku starych + młodzież = daje awans) JEDYNY
Od początku nie byłem zwolennikiem Valks’a (CV średnie, z kasą nigdy się nie zgadzało....u nas wyszło podobnie) ani Maskaanta, jednak porównując występy Wisły z poprzedniego sezonu Uefa, aż ciężko o porównanie do drużyn z p.1
Po Euro 2012 mamy stadiony, jest otoczka „Polska w Europie” przynajmniej piłkarsko….bo na pewno nie politycznie.
Powinniśmy zatrudniać wyróżniających się piłkarzy ligi węgierskiej(patrz amika) Słowacji, Słowenii, Bułgarii, Rumunii, Białorusi…wiele innych krajów będących za nami… w którym z tych krajów są stadiony na naszym poziomie Skauci z Bundesligi wychaczają gwiazdy . Jest miejsce dla nas (Rudniew, Stilić)
Myślę, ze ten sezon ekstraklasy będzie jeszcze gorszy od poprzedniego tzn. każdy będzie wygrywał z każdym, o mistrzostwie zadecyduje „siłownia” i nic z tego nie będzie. Mam nadziej, że Probierz będzie triumfował. Zatrudnimy jako mistrz Polski 2013 kilku „rutyniarzy „ bez nich… nie ma czego szukać w Europie.(nie myl Lammey, Jaliens)
Odpowiedz cytując