Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2012, 16:49
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
wislak68

Nie baw sie w psychologa jak nim nie jestes.

Moze poprostu nudzi go gadanie z osobami o tych samych pogladach? Po co sie wirtualnie lizac po jajach ("Ty tez tak uwazasz? No super bo ja tez!")? To jeeest nudne. A rozmawiajac z inna "strona mocy" mozna duzo rzeczy sie o niej dowiedziec. Wiecej niz rozmawiajac we wlasnym gronie.

Zeby nie byc goloslownym, ja, choc komunistow nie lubie, zarejestrowalem sie kiedys na forum komunistyczne (nie polskim, dosc duze, kilka tysiecy uzytkownikow) zeby pogadac.
Ze czesto, z racji wielkich roznic, byly to rozmowy irytujace i konczyly sie wyzwiskami? Jasne ze byly. Ale przynajmniej nie byly nudne. A i sam sie sporo dowiedzialem o dzisiejszych komunistach. Duzo wiecej, niz moglbym sie dowiedziec gadajac o nich np. tu na forum.
W takim razie czy będzie nieuprzjmością zapytać czy Ty jesteś psychologiem? Bo jeśli nie to: "Nie baw sie w psychologa jak nim nie jestes"
Ale przyznam szczerze że o tym że Szpenio przychodzi tu aby czegoś się nauczyć nie pomyślałem . Chyba dlatego że wyjątkowo ciężko mu to idzie. Żadnych postępów. To jak Szpeniu: przychodzisz tutaj aby uczyć się od "paranoików"