Szpen napisał(a):

|
to, że na forum kibicowskim, na którym 99% uczestników ma silne poglądy prawicowe jestem w mniejszości, nie oznacza, że tak myśli całe społeczeństwo. Jak widać po wyborach i sondach, PiS nie ma szans na władzę w najbliższym czasie. Musiałoby nieźle pizgnąć w dół niczym w Grecji, aby mogli być brani pod uwagę. Ja rozumiem, że nawet tak chcielibyście, aby było. Ma pizgnąć, mamy się cofnąć w rozwoju 10 lat, aby tylko mieć władzę. Taka władza dla władzy. Na szczęście społeczeństwo inaczej odbiera świat.
|
Jak widać Arapaho poczuł sie na tyle urażony faktem że nie zaliczyłeś go do grupy "paranoików" że postanowił mnie uprzedzić i poświęcić Ci chwilę czasu

. Ze swojej strony zwrócę tylko uwagę na jeden fakt. Zastanawia mnie mianowicie dlaczego zakładając że "
99% uczestników ma silne poglądy prawicowe" zadajesz sobie tyle trudu i raczysz nas codziennie swoim bełkotem? Ponieważ z założenia odrzucam opcje że robisz to z powodów ideowych (bo przecież nawet ktoś taki jak Ty rozumie chyba że wypisywanymi tu głupotami kompromitujesz dodatkowo i tak już wystarczająco skompromitowanych) to pozostają dwie opcję: dla pieniędzy (czemu zaprzeczasz na tyle gwałtownie że zaczynam w to wierzyć) albo dla odreagowania swoich problemów emocjonalnych (bo chyba tylko tak można wytłumaczyć oskarżanie o paranoje użytkowników o poglądach antyPOwskich na forum na którym "
99% uczestników ma silne poglądy prawicowe"). Jak to z Tobą jest Szpeniu: jesteś sprzedajnym prowincjuszem czy tylko zwykłym frustratem?