Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2012, 14:27
Szpen napisał(a):Wyświetl post
to, że na forum kibicowskim, na którym 99% uczestników ma silne poglądy prawicowe jestem w mniejszości, nie oznacza, że tak myśli całe społeczeństwo. Jak widać po wyborach i sondach, PiS nie ma szans na władzę w najbliższym czasie. Musiałoby nieźle pizgnąć w dół niczym w Grecji, aby mogli być brani pod uwagę. Ja rozumiem, że nawet tak chcielibyście, aby było. Ma pizgnąć, mamy się cofnąć w rozwoju 10 lat, aby tylko mieć władzę. Taka władza dla władzy. Na szczęście społeczeństwo inaczej odbiera świat.
Jak widać Arapaho poczuł sie na tyle urażony faktem że nie zaliczyłeś go do grupy "paranoików" że postanowił mnie uprzedzić i poświęcić Ci chwilę czasu . Ze swojej strony zwrócę tylko uwagę na jeden fakt. Zastanawia mnie mianowicie dlaczego zakładając że "99% uczestników ma silne poglądy prawicowe" zadajesz sobie tyle trudu i raczysz nas codziennie swoim bełkotem? Ponieważ z założenia odrzucam opcje że robisz to z powodów ideowych (bo przecież nawet ktoś taki jak Ty rozumie chyba że wypisywanymi tu głupotami kompromitujesz dodatkowo i tak już wystarczająco skompromitowanych) to pozostają dwie opcję: dla pieniędzy (czemu zaprzeczasz na tyle gwałtownie że zaczynam w to wierzyć) albo dla odreagowania swoich problemów emocjonalnych (bo chyba tylko tak można wytłumaczyć oskarżanie o paranoje użytkowników o poglądach antyPOwskich na forum na którym "99% uczestników ma silne poglądy prawicowe"). Jak to z Tobą jest Szpeniu: jesteś sprzedajnym prowincjuszem czy tylko zwykłym frustratem?
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 09.08.2012 o godz. 14:54.