Wyświetl pojedynczy post
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2012, 11:22
TeeS napisał(a):Wyświetl post
A mnie to osobiście wygląda na typową "rozgrywkę korporacyjną" pomiędzy Bednarzem a Probierzem. Ten pierwszy nie chce zaakceptować, że ktoś mu się miesza do "jego" roboty i wychodzi przed szereg (zakładając że ten Brazylijczyk pojawił się w Wiśle z powodu jego znajomości z Probierzem, co jest wielce prawdopodobne), więc postanawia utrzeć nosa naszemu trenerowi i pokazać kto tu rządzi i kto będzie miał ostatnie słowo. Jeśli tak jest to dobro drużyny będzie to stało na ostatnim miejscu - zaś na pierwszym będą duma i urażone ambicje.

Oby tak jednak nie było.
Zapewne nie będę daleko od prawdy pisząc, że Bednarz przez kilka miesięcy nie potrafił wzmocnić tej pozycji i w końcu Probierz sam musiał mu zasugerować (mniej lub bardziej delikatnie) jednego ze swoich byłych zawodników.

Natomiast jeżeli Jacek traktuje to osobiście, albo jako podważanie swojej pozycji świetnego dyrektora sportowego, to jest jeszcze większym idiotą, niż do tej pory myślałem.

Naprawdę szkoda mi Probierza, bo to bardzo utalentowany facet z jakąś wizją, ale odkąd odszedł z Jagi trafia do klubów, w których jest niesamowity bajzel.
Odpowiedz cytując