Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2012, 23:17
Szpen napisał(a):Wyświetl post
1.Twoje paranoje i fobie to miód na moje serce.
2. jakie przykrywanie? ukazał się art dotyczący SKOKów to zamieściłem.
3. O AG już się wypowiedziałem. Ludzie nie czytają co podpisują, komu ufają i co robią ze swoimi pieniędzmi. Ja mam i tego zabronić? Jakim prawem? Połaszczyli się na wysoki procent to teraz sami sobie są winni.
4. Kolejny raz próbujesz pomniejszyć jedną sprawą, inną. Nikt zdrowo myślący nie nabiera się na Twoje sztuczki. Zmień forum, bo Drozda już przekonałeś.
5. Takie pytanie lekko związane z tematem. Gdzie powinien pracować syn Tuska, aby uznano, że jest czysto?
ad1
Sprawiłbyśmy mi jeszcze większą przyjemność gdybyś zechciał nas poinformować w jaki sposób lektura moich postów wpływa nie na Twoje serce ale na Twoją głowę. Już od jakiegoś czasu martwię się bowiem czy przypadkiem nie brakuje Ci znowu znanych nam już "zielonych tabletek" tłumiących "głosy w Twojej głowie".
ad2
Tak samo jak artykuł z listą ubeckich prowokacji wobec JK, informacje o "ONR-owcach i chołocie" buczących na Walcową, Rostowskim ratującym budżet przed deficytem napędzanym przez PiS itp, itd. Same przypadki. Tłumacz się Szpeniu tłumacz. Zapewne Asika przekonasz. Bobka już chyba nie.
ad3
Wyjaśnij zatem dlaczego odmawiasz prawa do takiej samej decyzji ludziom którzy chcą mieć SKOK takim jakim jest obecnie?
ad4
Mogę tylko wyrazić swoje zdziwienie faktem że skoro rozumujesz w tych kategoriach to do tej pory nie pozbawiłeś nas wątpliwej przyjemności goszczenia Cię tutaj. Odnosze bowiem wrażenie że poza Asem (i pewnie w porywach bobkiem) nie spotykasz się tu z jakimś specjalnie pozytywnym (oczywiście eufemizm) odbiorem. Prawdę mówiąc to wydaje mi się że zdecydowaną większość użytkowników serdecznie nudzą plecione tu przez Ciebie dyrdymały, z którymi z równym powodzeniem mogliby zapoznać się u źródła, czytając GW czy oglądając TVN.
ad5
Proponuję Biedronkę w Grójcu za 2400 PLN na miesiąc plus socjal.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 07.08.2012 o godz. 23:49.