Wyświetl pojedynczy post
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2012, 22:59
OpEnTaNy napisał(a):Wyświetl post
a ja mysle ze jak zwykle przesadzacie... To wszystko posłuzy pozniej kibicom sukcesu do wymowki czemu nie ma ich na stadionie... Ja nawet jakbym miał maraton przebiec pływac w błocie i jesc ziemie i tak bym kupił ten karnet. Te problemy juz smieszne sie robia..
Mam podobne podejście co ty "ale" w dzisiejszych czasach kibic to nie koniecznie fanatyk.Jeśli ktoś raz na czas widzi stadion na żywo i przychodzi po długim czasie kupić bilet i obsługa zachowuje się nie profesjonalnie (nie wspominam o jakiś słownych utarczkach) to ten kibic zamiast wpaść na następny mecz wpada na mecz za pól roku albo całkowicie przerzuca się na C+.Ten klub chcąc zarabiać musi naprawdę w 100 % podejść do klienta z uśmiechem.Te Janusze muszą się czuć dobrze w okolicach naszego stadionu.Miałem okazje zwiedzić trochę stadionów w Europie i z reką na sercu powiem ci ze na te wszystkie wycieczki w jednym miejscu poczułem się kijowo (ale to nie był stadion w Polsce i państwo było nie z wyższej półki

Co do dawnego wiślackiego świata osobiście nie spotkałem się z jakimś "ale"w moim kierunku lecz widziałem podejście tych ludzi do klienta podczas zakupu.

p.s.Wracając do najlepszego tematu na świecie sprzedaży online.Podczas ostatniego meczu Wisła-Ślask postanowiłem wyciągnąć na mecz znajomych (jeden na meczach z 50 razy z tego kilka wyjazdów) drugi i trzeci Wiśle kibicowali dzięki tv.Pech chciał ze na trasie były przygody i pod stadionem byliśmy około 20 minut przed meczem.Ja miałem karnet oni mieli wyrobione karty po kiedyś ich zaciągłem przy okazji
I wiecie co najlepsze stojąc w kolejce po bilety na stadion cała paka weszła w przerwie miedzy 1 a 2 połową..... mogłem zostawić ich i wejść ale był bym ... wiecie jak mi głupio było przed znajomymi ze jada na mecz a stoją przed stadionem.

i jak coś wyprzedzę czyjeś zdanie ze mogli kupić bilety kilka dni wcześniej.Odpowiem nie mogli bo wtedy jeszcze o tym ze pójdą na mecz nie wiedzieli
My jesteśmy przyzwyczajeni nowi lub rzadko odwiedzający są negatywnie nastawieni na każdy nawet drobny szczegół tej układanki.
Odpowiedz cytując